2777
2789

وای دیوونه کرد پدرو مادرشو 

من میترسم از اینکه بچم اینجوری بشه 

باید این بچرو چیکار کرد بنظرتون؟ خیلییی زیاده خواهه خیلییی😐😐😐

توقعش توی اسمونه بنظرم خیلی لوسش کردن

همین الانم میخوان برن واسش بخرن میگن نخریم قهر میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید عوض کنن وگرنه هرچ خواست تا تهیه نکنن ول نمیکنه 

یعنی چی مگه به حرف بچه س 

ما بچه بودیم ببخشید خشتک شلوارمون پاره میشد مادرمون میدوخت😂بچه های الان تحمل یه خط رو گلس ندارن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

خب باید عوض بشه دیگه گلس که میشه  سری بعد شاید همون تیکه بیوفته گلس ته تهش ۲۰۰ ۳۰۰ تومن ال سی دی نمیدونم چنده ولی حداقل ۲ ۳ تومن هسن خب ارزششو نداره به نظرتون؟

وای خدا بچه های الان چرا اینجوری شدن برادرشوهر خواهرم فوت کرده بود رفتیم خونشون دومادمون تو اتاق حالش بد شده بود منوشوهرم و خواهرم و برادرم و دوسه نفر دیگه نشسته بودیم یهو بچه اومد گفت از اتاقم گمشید بیرون سریع برید عمش گفت بیرونمون میکرد گفت شما نههه اوناااا گمشن برن به ما اشاره کرد😐😐

۱۲

اشتباه پدر مادرش و روش تربیت.. تا قبل از ۱۵سالگی اصلا نباید گوشی دست بچه بدن. بعدم تمام درخوااست هاش نباید عملی کرد. بهتره یکم صبر کردن رو یاد بگیره.. که البته بااین رفتاری که داره بعید میدونم دیگه شکل گرفته. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

حالا منه ۱۷ساله مه کاور و گلس و شیشه دوربینش لنگ لنگه شکسته روم نمیشه بگم درستش کن 😐

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم