2777
2789

تقریبا سه هفته ای میشه باهم صحبت میکنیم پسر بدی نیست ب چیزی احبارم نمیکنه راجب پوشش اینا باهم صحبت کردیم و ازاد گذاشتتم و اینکه توی این مدت تقریبا از هفته ی دوم هرموقع از خواب بیدار شده بهم زنگ زده دوساعتی صحبت کردیم وخلاصه توی این مدت همونی بوده ک من دنبالش میگشتم... یکی از دوستان مشترکمون واسطه بود که باتم اشنا شدیم بهم گفت سعی کن دلشو ب دست بیاری، حالا میشه راهنماییم کنید چطوری دلشو بدست بیارم اصلا باید چیکار کنم

؟؟؟ 

تاپیکام رو بخون 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یا بده رو کمتر یه ماه چجور میتونی بفهمی بعد شش ماه تازه یسری اخلاقای بدشو میتونی بفهمی کاریم نیاز نیس بکنی همین که همیشه دردسترس نباشی دائم زنگ نزنی درکش کنی و ابراز علاقه دوروزه نکنی خودش خوشش میاد