2777
2789
عنوان

خدمتکار واسه زن و پیش بینی جمعیت جهان

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست
خوب میگم مردا چنین توانی ندارنمنطقی نیست

ببین یه چیزی مثل مهریه خب قبل از ازدواج قرارداد میشه اگه یه مرد نمیتونه به پرتوقعیه یه زن جواب بده باید بره سراغ یه نفر دیگه 

از اون طرف خدا برا مردا ام یه سری چیزارو برای مرداام حلال کرده که خیلیاش برا زن سخته مثلا اختیار کامل زن با مرده مرد حق چهارتا زن گرفتنو داره حق طلاق با مرده اگه زن این حقوق رو نداشته باشه هیچ پشتوانه ای نداره تو زندگیش میشه زیر دست خدا به هردو طرف نسبت به جنسیتشون حقوقی داده که بتونن باهم زندگی تشکیل بدن و درست زندگی کنن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ببین یه چیزی مثل مهریه خب قبل از ازدواج قرارداد میشه اگه یه مرد نمیتونه به پرتوقعیه یه زن جواب بده ب ...

من منظورم تعادل بین حقوق دو طرف نیست

منظورم اینه

انگار خدا گفته

واسه زندگی کردن و داشتن همسر و فرزند

یه سری چیزها لازمه باشه

مثلا خونه و خوراک و پوشاک برای همسر و فرزندان

مهریه 

خدمتکار

میدونی منظورم اینه

لازمه یه مرد اونقدر توان مالی داشته باشه

و خدا گفته اینا لازمه یه زندگی سالم هست..

ولی الان طرف پول زنشو نداره میره ازدواج میکنه

بچش گرسنس

الان یه تاپیک زدن

دختره از باباش متنفره

باباش پول نداره...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منظورم تعادل بین حقوق دو طرف نیستمنظورم اینهانگار خدا گفتهواسه زندگی کردن و داشتن همسر و فرزندیه ...

خب بنظر من وقتی یه زن میخواد با مردی ازدواج کنه و میاد خواستگاریش حتما میبینه که اون مرد چقد استطاعت مالی داره و با همون وضعیت قبولش میکنه ولی در مورد بچه اوردن اگه نتونن نیاز های اولیشو چه روحی چه جسمی تعیین کنن خب اون دنیا باید پاسخگوی اعمالشون باشن 

خدا اینارو قرار داده ولی خیلیا از دستورخدا سرپیچی میکنن پس به اعمالشون اون دنیا رسیدگی میشه اینجا خود انسانه که باید با عقلی که خدا بهش داده تصمیم بگیره میتونه از پس اداره زندگیش بر بیاد یا نه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خب بنظر من وقتی یه زن میخواد با مردی ازدواج کنه و میاد خواستگاریش حتما میبینه که اون مرد چقد استطاعت ...

خوب دقیقا همینه

چند درصد مردها توان مالی اداره زندگی اونطوری که باید باشه رو دارن؟

به نظرم خیلی کمه

حداقل رشد جمعیت ایران باید نصف بشه...

و هر چه قدر وضع اقتصادی بدتر میشه

ازدواج هم کم میشه

و این نشون میده

چی میگم

نه حتی اگه خدمتکار نداشته باشهوظیفه نداره کار خونه بکنهو مرد باید خودش بیاد انجام بدهمنظورشون اینه ک ...

بله کار خونه وظیفه زن نیست اما اینکه مرد برای زن خدمتکار بگیره هم جزو حقوق زن نیست 

یعنی مرد نمیتونه از خانوم توقع داشته باشه براش آشپزی کنه یا لباسهاشو بشوره اما به این مفهوم نیست مه آقا قورمه سبزی بپزه رو میر برای خانوم بچینه بعد که خانوم خورد جمع کنه بشوره

بله کار خونه وظیفه زن نیست اما اینکه مرد برای زن خدمتکار بگیره هم جزو حقوق زن نیست یعنی مرد نمیتونه ...

به هر حال وقتی زن وظیفه نداره

یعنی یا باید

مرده اشپزی کنه

یا از رستوران بخره

یا باید مرده بیاد نظافت کنه و لباس بشوره و جارو بکشه

یا باید خدمتکار بگیره

مهم این هست که چند درصد مردها چنین توانی دارن؟

انگار خدا خواسته بگه

زندگی نرمال اینه...

پستهای قبلیمو بخونی ببشتر توضیح دادم

انگار جمعیت ایران باید نصف میبود

انگار رشد جمعیت نباید الکی باشه

باید متناسب با قدرت مردها و خانواده باشه

به هر حال وقتی زن وظیفه ندارهیعنی یا بایدمرده اشپزی کنهیا از رستوران بخرهیا باید مرده بیاد نظافت کنه ...

ببین این قوانین زمانی اومد که کار خونه کلا متفاوت با الان بود مثلا آشپزی وجود نداشت یک شیره با نون میخوردن مادربزرگ من میگفت که غذای غالب ما شیره با نون بود از اونور هم ظرفها و لباسها رو میبردن دم رودخونه میشستن بعد در برابر اینها مرد باید به زن حقوق میداده اما حقوق کمی منظور بوده نه اینکه اندازه حقوق بک کارمند باشه اونم معمولا اقایون میزارن به حساب طلایی که برای خانوم میخرن 

به هر حال وقتی زن وظیفه ندارهیعنی یا بایدمرده اشپزی کنهیا از رستوران بخرهیا باید مرده بیاد نظافت کنه ...

یا مثلا منظور اسلام از پوشاک در حدی بوده که زن لخت نمونه نه مثل الانکه خانمها هر فصل لباس میخرن

ببین این قوانین زمانی اومد که کار خونه کلا متفاوت با الان بود مثلا آشپزی وجود نداشت یک شیره با نون م ...

الان چی؟

الان دیدی خیلی ها میگن

جمعیت جهان خیلی زیاده

وضع اقتصادی هم بده

یه سری ظالم و سرمایه دار

یه سری ضعیف و ندار

توی این وضعیت میگم

ازدواج ها غیرمنطقی هست

بچه آوردنا منطقی نیست

در واقع چون توان مالی نداریم

مسیولیت زندگی رو نمیپذیریم

میخواهیم توجیه کنیم که حالا زنمون نون خشک بخوره ... 

حالا بچمون نتونه درس بخونه

توی جمع دوستاش احساس حقارت کنه

به من ربطی نداره

من دوست داشتم بچه بیارم با اینکه توان مالی نداشتم

میبینی آخرش میشه دوست داشتن

نه مسئولیت پذیری

یا مثلا منظور اسلام از پوشاک در حدی بوده که زن لخت نمونه نه مثل الانکه خانمها هر فصل لباس میخرن

نه الان مراجع تقلید میگن

باید مطابق شان خانم باشه

یعنی من خونه بابام هر سال چند دست لباس و کفش میخرم

ولی شوهرم سالی یه بارم به زور بتونه

مثال میزنم فقط