2777
2789

اون کندوی عسل داره یه چندتایی که خونه باباش اینا هست از دوران مجردی بوده خونه باباش اینا هم شهرستانه که تا خونه ما یک ساعت راهه 

بعد شوهرم هعی با زنبورا کار داره هرروز بعد اینکه از سرکارش میاد میریم داهات بعد من امروز داشتیم میومدیم گفتم خسته شدم یه خونه حیاط دار بگیر زنبورات رو بیار اونجا دیگه هعی اسیر نشی بری شهرستان

بعد اومدیم دیدیم یکم از یکم از زنبوراش مردن ریخته شدن جلوی کندو ها

شروع کرد داد و بیداد کردن که تقصیر توعه تو اینطوری گفتی تو نحسی تو فلانی 

خدا لعنتت کنه زنبورا بمیرن راحت بشی دیگه نیایی شهرستان 

اینم بگم من کاری چیزی ندارم بخونم خونمون از بیکاری پا میشم میام شهرستان

شوهرم هم پول نمیده بهم برم کلاسی چیزی یاد بگیرم 

پنجشنبه جمعه ها و روزایی که تعطیلاته شوهرم میره شهرستان شبم چون نمیاد خونه منو میبره از اینور روزایی که سرکار میره میاد هم می‌ره شهرستان ولی چون شب نمیخوابه کاری نداره من بیام یا نه 

من از بس تنها میمونم مجبور میشم بیام 

خیلی دلم شکسته بخدا

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت دنبال بهانه بوده 

دیوارم کوتاهتر از دیوار تو پیدا نکرده 

بیشتر به خودت اهمیت بده و ارزش قائل شو انگار براش یه چیز کم ارزش شدی که بزنه تو سزت

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سکوت کن و کاملا قهر کن 

حتی جوابش رو هم نده 

هرکاری کرد اصلااا جوابش رو نده 

طی روزای اینده اگه باهات حرف زد حتی روتو برگردون ازش 

براش کارشو انجام بده ولی کاملا دلخور

اصلا کوتاه نیا اصلا ها اصلا کامل نشون بده چقدر کار اشتباهی کرده و این رفتارش رو نمیپسندی 

تا وقتی صراحتا ازت معذرت خواهی نکرد قهر کن اونقدری ک خسته شه

وقتی اومد جلو و معذرت خواهی کرد بهش بگو عزیزم من درکت میکنم که ناراحت بودی اون لحظه ولی راهکارش خالی کردن خشمت سر من نیست که! میتونستیم با هم از پس اون ناراحتی بر بیایم و با هم حلش کنیم ولی به جاش تصمیم گرفتی مثل بچها من رو مقصر بدونی و ناراحتم کنی با حرفات 

عاقلانه تر فکر کن ببین من سکوت کردم و تو برای چندتا دونه زنبود که گرچه میفهمم واست مهم بودن ولی برای اونا اینطور منو خورد کردی واقعا قلبم شکست 

بعدبرو توی این فاز که من به تو تکیه کرده بودم این راهش نبود و ناراحتم کردی اینا  

خلاصه همین روند رو پیش بگیر و حسابی شرمندش کن تا دیگه باهات اینطوری صحبت نکنه 

اگه میگی پول بهت نمیده اینا عزیزم کتاب بخون کتاب خوندن که پول نمیخواد کتاب گیر بیار کارت کتابخونه هزار تومنه! تاب گیر بیار اطلاعاتتو ببر بالا و خودت رو سرگرم کن

هروز هروز براچی میری نرو بذار تنها بره همون آخر هفته ها و تعطیلات میری کافیه دیگه 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"