2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس می‌کنی تو گلوت ی خلطی گیر کرده پایین نمیره

من تا جایی که میدون کسایی که مریضن وقتی میرن دکتر یه شربت های میدن که برای سرفه هستش بعد اون شربت ها روش نوشته خلط آور شاید شربت خوردی 

عاشق فیلم و سریال و کلیپ و دانلود و سی دی و کارتون و انیمیشن و آهنگ و استقلالی هستم 

اینفوگرافیک رو‌ش‌های خانگی درمان خلط پشت حلق

اگر میزان ترشحات پشت حلق کم باشد یا این عارضه بر اثر بیماری جدی بروز نکند، می‌توان آن را به کمک راه‌کارهای خانگی برطرف کرد.

موثرترین اقداماتی که می‌توانید آن‌ها را در منزل برای درمان خلط پشت حلق و دفع راحت‌تر از گلو انجام دهید، شامل موارد زیر می‌شوند:

۱- مرطوب نگه داشتن محیط

هوای خشک داخل خانه یکی از دلایل اصلی تحریک سینوس‌ها، خشکی بینی و گلو است. بدن در چنین شرایطی، برای واکنش نشان دادن، خلط بیشتر و غلیظی تولید می‌کند. شما می‌توانید برای مرطوب نگه داشتن هوای محیط خانه از دستگاه‌های بخور استفاده کنید. این دستگاه‌های رطوبت‌ساز با ایجاد رطوبت مورد نیاز برای تنفس بهتر به پاکسازی مجاری تنفسی کمک می‌کنند و با رقیق کردن مخاط گلو، مانع از ایجاد خلط غلیظ و چسبنده می‌شوند.

بیشتر بدانید:درمان سرفه خلط دار؛ ۱۴ راهکار سریع و موثر طب سنتی

۲- نوشیدن آب به مقدار کافی

مرطوب نگه داشتن بدن و مجاری تنفسی به اندازه تامین رطوبت هوای خانه مهم است. اگر شما در طول روز به اندازه کافی آب بنوشید، مخاط گلو رقیق می‌شوند و احتمال تجمع آن‌ها در پشت حلق کاهش می‌یابد. معمولا پزشک به افرادی که دچار سرماخوردگی شده‌اند، توصیه می‌کند مایعات فراوانی بنوشند. این کار به شل شدن خلط، دفع راحت‌تر آن و تخلیه کامل سینوس‌ها کمک می‌کند.

عاشق فیلم و سریال و کلیپ و دانلود و سی دی و کارتون و انیمیشن و آهنگ و استقلالی هستم