2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم سر بخشیدن مهریه

2544 بازدید | 61 پست

سلام دوستان من ۱۱ ساله ازدواج کردم یه پسر ۶ ساله دارم. من و همسرم کل زندگی سر مسائل مالی اختلاف داشتیم. شوهر من حس میکنه شوهر کرده نه اینکه زن گرفته! ما دوتا خونه و یه دفترکار داریم توی همه اینا یکیشون ۳ دونگ یکیشون دو دونگ و یکی رو یک دونگ به اسم من کرده. من تمام پول و طلاهام رو بهش دادم واسه خریدشون الان فقط یه رینگ ساده دارم. همسرم همیشه میگه اشتباه کردم به اسمت کردم یعنی مدام تو خونه حرفش رو میزنه. بدون اینکه هیچ بحث یا اختلافی باشه . دو روز پیش بهم زنگ زد گفت من دو میلیارد میدم ماشینت رو عوض میکنم به جاش تو مهریه ات رو ببخش. من ۴۰۰ تا سکه است مهریه ام. گفتم ۱۶ میلیارد مهریه ام میشه با ۲ میلیارد ببخشم؟ پولات واسه خودت من این کارو نمیکنم. حالا دو روزه مدام داره دعوا میکنه که اینا که به اسمت کردم مهریه ات بوده دادم. خواهراش بالای ۱۰۰۰ تا سکه هستم و همه چیز به اسمشونو. میگه به اونا چکار داری من راحت نیستم. باید ببخشی!!! گفتم بشین منتظر حتی ۱ سکه. دو روزه حرف نمی‌زنیم .میدونم امشب میاد دوباره دعوا کنه. بنظرتون چی بگم بهش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من اصلا به مهریه فکر نمی‌کنم دلم میخواد زندگی کنم زندگیمو دوس دارم. همش میگه تو پولات رو خرج زندگیت نمیکنی. آخه من ۱۱ سال هر چی داشتم گذاشتم در طبق اخلاص. ایشون آخرش میگفت وظیفه بوده . منم دو ساله پولام رو مخفیانه طلا خریدم و ایشون شک کرده . میگه مطمئنم پول داری از من مخفی کردی