2777
2789
عنوان

خرید گوشی سوال داری بپرس🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 87 پست
من چند ساله شیائومی ردمی نوت ده پرو دارم و راضیم ازش . هی نگین شیامی بده

منم سه ساله دارم آخ نگفته فعلا روزی چل دفعه هم از دستم میافته😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا تا الان هم همش سامسونگ داشتم اصلا در مورد آیفون نظری ندارم کلا

من تا پنج سال پیش سامسونگ 

وقتی ایفون گرفتم دیگه نتونستم با ایفون کار کنم 

اصلا عالیه 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
A55 سامسونگ

مرسی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

گوشی کی ارزون میشه اخه یهویی خیلی رفت بالا

مناسفانه اینجا ایرانه و هیچی قابل پیش بینی نیس😅 

ولی فعلا داره یکم یکم پایین میاد 

تا یکی دوماه دیگه صبر کنی بهتره

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

اول از همه بین شیامی و سامسونگ کدوم بهتره از لحاظ دوربین و عملکرد و همه چی؟دوم اینکه بین a54 سامسونگ ...

ببینید دوباره الان من یه حرفی بزنم عده میان میگن حرف الکی میزنی 

سابقه سامسونگ بالاتره و لگ و باگ های کمتر و خرابی هدی کمتر توی این گوشی دیده شده حتی یه سری فردی هم که توی کار بررسی گوشی هستن میگن که شیائومی لگ و باگ زیادی داره 

اول از همه بین شیامی و سامسونگ کدوم بهتره از لحاظ دوربین و عملکرد و همه چی؟دوم اینکه بین a54 سامسونگ ...

صفحه نمایش های نزدیکی به هم دارن 

پردازنده و باتری و دوربین a54 بهتره 

آیعون هم خیلی سنگینه و هم از کیفیت نمایشگر و باتری و پردازنده و چند تا چیز دیگه پایین تر از اولترا ه ...

من دو تاش را دستم گرفتم ، هیچ گوشی بد دست تر از s24 ندیدم شما فقط تو سایتا داری وزنشا میبینی