2777
2789
عنوان

خرید گوشی سوال داری بپرس🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم نسخه اولترا یا پلاس یا معمولی؟

اولترا

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
تو محدوده 40 تا 50 تومن 12 پرو مکس دست دوم باطری 90 بخرم یا 13 معمولی؟؟؟؟

ببین 12 پردمکس صفحه بزرگتر داره و کیفیت دوربین به مراتب بهتر 

۱۳ معمولی کیفیت صفحه و نمایش بهتر داره و پردازنده قوی تر و تقریبا باتری های برابر دارن باهم دیگه 

میشه گفت برتری با ۱۳ معمولی هست ولی به نظرم برو طرف سامسونگ ها 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

اولترا

عالیه از هر لحاظ بگی عملکرد خیلی توپی داره 

نمایشگر عالی و پردازنده عالی و دوبین فوق‌العاده و باتری واقعا خوب و .... شک نکن بهش ولی الان دیگه اخراشه نزدیکه s25 بیاد اگه بتونی برای اون صبر کنی بهتره 

عالیه از هر لحاظ بگی عملکرد خیلی توپی داره نمایشگر عالی و پردازنده عالی و دوبین فوق‌العاده و باتری و ...

بخوام بخرم میره برا ۵و۶ ماه دیگا الان ن اما گفتم ببینم چجوریه۰😁

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

آیفون ۱۲ پرومکس یا ۱۳ نرمال؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
آیفون ۱۲ پرومکس یا ۱۳ نرمال؟

۱۲ پروکس صفحه بزرگتری داره و دوربین به مراتب بهتر 

ولی ۱۳ معمولی کیفیت صفحه بهتری داره 

قدرت پردازنده بیشتری داره 

جدید تر 

یه کوچولو باتری بهتر داره (هرچند که عملکرد باتری ها خیلی نزدیکه به هم) 

در کل اگه اندازه کوچیکتر 13 معمولی برات مهم نیس بهتره بری طرف ۱۳ معمولی 

ولی به نظرم برو طرف s24 plus سامسونگ 

مامان من دو ماه پیش خرید اما پشیمونه چرا 70 تومن یه ایفون خوب نخرید ، هیچ امکانات خاصی نداره و بزرگ ...

واقعا؟ من هم ک فعلا نمیگیرم اما خب تحقیق میکنم 

مامان من دو ماه پیش خرید اما پشیمونه چرا 70 تومن یه ایفون خوب نخرید ، هیچ امکانات خاصی نداره و بزرگ ...

آیعون هم خیلی سنگینه و هم از کیفیت نمایشگر و باتری و پردازنده و چند تا چیز دیگه پایین تر از اولترا هست

۱۲ پروکس صفحه بزرگتری داره و دوربین به مراتب بهتر ولی ۱۳ معمولی کیفیت صفحه بهتری داره قدرت پردازنده ...

سامسونگ شنیدم کیفیت دوربینش به مرور افت میکنه 

و آیفون مثل پول نقد می مونه همیشه میشه فروختش ولی سامسونگ نه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤