2777
2789
عنوان

من هیچ اعتقادی ب روتین پوستی ندارم

695 بازدید | 25 پست

حس میکنم اینکه ورزش کنید

تغدیه تودرست کنی

و مشکل جوش هاتو اساسی حل کنی مثلا ببینی بخاطر هورموناته یا کبدت یاهرچی

خوابتودرست کنی

استرستو کم کنی

ویتامین‌های بدنت ب انداره باشن

خیلی مهتره از این چیزا

شاید فقط ضد آفتاب مهمه

پوستی خشکم ی کرمی بزنن زود چروک نشن

دیگه بقیه ش بنظرم پول هدردادنه 

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار تمام این مسائل روتین پوستی ام داشته باشی بعد میفهمی چقدر تاثیر داره

اره خب ولی بنظرم چیزایی ک میخوری خیلی مهم تره از چیزهایی ک ی لایه میزنی ب پوست ومیری

خب همینم یه روتینه دیگه 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اره خب ولی بنظرم چیزایی ک میخوری خیلی مهم تره از چیزهایی ک ی لایه میزنی ب پوست ومیری

هر جفتشون به یه اندازه مهمن اون چیزی ک یه لایه میزنی تا عمق پوستت میره و جذبش میشه اون چیزی که میخوری خود پوستت رو میسازه در کنار هم معجزه میکنن هرکدوم به تنهایی ام خیلی خوب عمل میکنن 

من خودم کرم دور چشم خریدم تو ۲۰ سالگی الان حس میکنم چشم زیرش چروک شده بعد ک دیگ نزدم بهتر شد 

مامانم ب عمرش کرم نزده الان ۴۵ سالشه پوستش خیلی صافه 

دفیقا من نزدیک هفت هشت ماهی روتین پوستی دارم یعنی هر روز ویتامین سی و رتینول واسه پوستم استفاده میکنم .

ولی اون تاثیری که باید میدیدم ندیم .

چون شبم نمیخوابم .خوابم به شدت بهم ریخته و استرس و افسردگی هم دارم خیلی زیاد رو پوستم خواب تاثیر میزاره