2777
2789
عنوان

چطور کمکش کنم که خودشو نبازه

75 بازدید | 4 پست

یه پسر ۲۲ ساله که ویژگی خوب زیاد داره مثل دست دلباز بودن، به فکر خانواده بودن،اهمیت دادن به سر و وضعش،اجتماعی بودن، اهل دختربازی و کارهای خلاف نیست اما ویژگی های بدی هم داره مثل سیگار کشیدن، مدام خونه بودن و با گوشی بازی کردن، سرکار نرفتن، ندادن امتحانات آخر برای گرفتن دیپلم، خالکوبی های بی معنی که بعد خودش هم پشیمون میشه! 

طبق رفتارهایی که  ازش با اطرافیان دیدم خیلی آگاهه به تلاش کردن برای رسیدن به آرزوها، مدام بقیه رو ترغیب میکنه، درکشون میکنه، بهشون امید میده ..

اما چرا خودش برای رسیدن به خواسته‌هاش تلاش نمیکنه؟ 

یه مدت کار می کرد ولی یا خرج خونه رو می داد یا اصلا پس انداز نمی کرد، پسر پر تلاشی بود بعداز گذروندن سربازی دیگه تلاشی نمیکنه. بااینکه میتونه از جاش بلند بشه ... انگار بلاتکلیفه، دوست دارم کمکش کنم اما نمیدونم چطوری......

افسردگی داره ببرش پیش روانشناس🥲

همین اواخر برادر کوچیکم و پیش روانشناس بردیم. بعد ۵ جلسه ناموفق بود و ادامه ندادیم.

خودش پذیرفته آدم ها برای کمک به مشاور نیاز دارن خودش برادرم و می برد ولی الان ...

نمیدونم چطور مطرح کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین اواخر برادر کوچیکم و پیش روانشناس بردیم. بعد ۵ جلسه ناموفق بود و ادامه ندادیم.خودش پذیرفته آدم ...

مشاور خوب واقعا سخت پیدا میشه ولی بی اندازه موثره

فقط به  اندازه استارت خوردن ماشین میتونه کمک کنه حرکت دیگه واقعا با خود فرده 

باهاش حرف بزن از اینکه حواست بهش هست و میدونی مودش پایینه بگو 

بگو برات مهمه و دلت می‌خواد دوباره خوشحال ببینیش

و بگو برای کمک بهش آماده ای و اگه نیاز به صحبت یا راه خل داشت روی تو حساب کنه 

و آروم آروم دنبال روانشناس بگرد و تو مکالمه ها بگو مثلا فلان روانشناس کارش خیلیی خوبه دوست من رفته راضیه و این مدل حرفا