2777
2789

دوستان من توی ایتا و روبیکا و تلگرام کارمیکنم و کلا درآمد ثابتی ندارم شاید ماهی1تا4تومن دربیارم... علاوه براینکه درس دارم و نمیتونم بیشتر از3-4ساعت زمان بذارم

کسی میتونه راه هایی معرفی کنه که زمان کم و درامد بالای20-30باشه؟ یه زمانی خریدوفروش ارز میکردم درمیاوردم ولی الان قیمتا متغیر و گاهی خیلی میره بالا یا پایین و استرسش نمیذاره تمرکز کنم... اگه روشی داشتید معرفی کنید لطفا

من دو سالهنتورک کار میکنم

راضیم

اگه خواستی میتونم اطلاعات بدم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تو اینستا کار میکنم کم و بیش

پیج زدی؟ چقد طول کشید بره بالا و اینکه چقد فالوور دارین و از تبلیغات درمیارید و موضوعش چیه؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم , چقد هزینه تبلیغات دادین؟

[QUOTE=345102096]ممنون میشم , اطلاعاتو بفرماییدرخواست دوستی بده کامل برات توضیح بدم

یا اگه میخای ایدی روبیکا بدم اونجا صحبت کنیم فرقی نداره 

البته اگه خانمی

جون من متاهلم و با اقایون کار نمیکنم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
پیج زدی؟ چقد طول کشید بره بالا و اینکه چقد فالوور دارین و از تبلیغات درمیارید و موضوعش چیه؟ ببخشید س ...

نه عزیزم ادمینی نیستم حدود ۲۰ پیج دارم برای کارفرما کار میکنم 

هفتگی باهام تسویه میکنه سر جم هفته ای ۵۰۰_ تا یک تومن 

.

من روبیکا دارم گلم متاهل هم هستم @Rn7680_n

پیام میدم گلم الان

نه عزیزم ادمینی نیستم حدود ۲۰ پیج دارم برای کارفرما کار میکنم هفتگی باهام تسویه میکنه سر جم هفته ای ...

اهان , بعدش چطوری باید من هم سروعش کنم؟ ادمینی بلدم یه مقدار...