2777
2789

بعد سه سال زندگی که دختر همه طلاهاشو فروخته برای خونه و پیشرفت شوهرش حالا که گردنش خالیه شوهره اومده یک گرم طلای فیروزه دار خریده برای زنش. بعد مادرشوهر وقتی میفهمه حسادت میکنه با اینکه خودش کلی طلا داره و خواهر شوهرا هم حسودی میکنن... به حدی که یکی از خواهرا میره فیروزه میخره و نمایش اجرا میکنه که شوهرش براش خریده و میگه بندازه گردنش. مامانه هم هربار با حسادت میگه مبارکت باشه. بماند که عروس رو از زندگی پسرشون شوت کردن رفت اما برام جالبه مادره از اون موقع به بعد دوتا دوتا گردنبند فیروزه میندازه گردنش! واقعا چرا؟ مادر شوهر مگه هووی عروسه که انقدر حساس میشه؟ واقعا دلیلش چیه؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا نداره معلومه دیگه حسادت

مادرشوهرت بچس

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بله مادرشوهر هووی عروس هست و بشدت حسود

همیشه توی ذهن خانواده شوهر ،عروس یه مصرف کننده و خرج کم پول پسره 

خیلی کم خانواده ای درک و شعور رفتار با عروس رو دارند ،حداقل ما که ندیدیم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

کلا مادرشوهر معتقده عروس نباید هیچیییییی داشته باشه.

مادرشوهر من با اینکه برام طلایی نخرید ولی هنوز بعد از ۹ سال از زندگی مشترکم چشمش به طلاهای مجردیمه. مدام این و اون رو میکوبه سرم که برا زندگیشون طلا فروختن و تو نفروختی.

منم گفتم مگه طلای خونه باباشونو برا شوهرشون فروختن؟

الآنم شاغل شدم هر بار میرم خونش یه طلا جدید میخرم. میبینه دق می‌کنه.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

چه رفتار چیپی

شما نمیتونید عوضشون کنید پس بیخیال باشید و براتون مهم نباشه

خوشحالم مادرشوهر من اهل این خاله زنک بازیا نیست

چند هفته پیش انگشتر درشت خریدم

فقط گفت چقدر به دستت میاد

همین

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....