2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

102 بازدید | 15 پست

سلام عزیزا . من رژیم لاغری میدم ، البته اسمشو نمیتونم بزارم رژیم چون شما اگه چیزی که از طرف من دریافت میکنید رو ببینید متوجه میشید که هیچ رژیم سختی در کار نیست و قرار نیست وعده ای از غذاهاتون رو حذف کتید ، بلکه من فقط بهتون برنامه ای میدم که بدونید هر چیز رو چه زمان و به چه اندازه ای میل کنید تا نه گرسنه تون بشه و نه اینکه وزنتون بالا بره . همچنین شما میتونید با این برنامه ی غذایی که بهتون میدم در ماه 8 کیلو وزنتون پایین میاد . اهل دروغ نیستم که بگم 15 کیلو و ... با برنامه ی من بیشتر از 8 کیلو یا حتی گاهی 7 کیلو هم وزنتون بیشتر پایین نمیاد اما از این مطعن هستید که با مشکل ریزش مو و قفل کردن وزن روبرو نمیشید . بقیه ی اطلاعات رو پایین مینویسم :

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم لایک کن

سلااااام شیدااام دختری از دیار بلوچستان، عاشق شهرم هستم، اینجا باهمه دوستم، کاربری قدیمی هستم، آقا وخانوم، همه باید بهم احترام بزارن... اینجا فضای دوستانه هستش،سعی کنیم مشکلات هم دیگرو حل کنیم،،، مممنون😍😍😍♥♥♥

هر برنامه با توجه به قد و وزن شما به صورت اختصاصی برای خودتون نوشته میشه و خبری از خریدن خوراکی های خاص در این رژیم نیست . این رژیم با قیمت شدیدا پایین 200 هزار تومن به شما داده میشه و برای اینکه هر دوطرفمون فکرهای بدی درباره ی هم نکنیم و بینمون اعتماد باشه نصف مبلغ قبل از دادن رژیم گرفته میشه و بعد از دادن رژیم کامل بقیه ی و مبلغ رو دریافت میکنم ... 

رژیم چاقی. اسونن میدی ؟

بله اما چون نمیخوام ازم ناراضی باشید باید بگم که هزینه ی خوراکی هایی که باید تهیه کنید زیاده . باید بهش فکر کنید که میتونید از پس خرج مواد غذایی هایتون بربیاید یانه 

منم میخوام میخوام ۵ کیلو کم کنمهزینه؟

هر برنامه با توجه به قد و وزن شما به صورت اختصاصی برای خودتون نوشته میشه و خبری از خریدن خوراکی های خاص در این رژیم نیست . این رژیم با قیمت شدیدا پایین 200 هزار تومن به شما داده میشه و برای اینکه هر دوطرفمون فکرهای بدی درباره ی هم نکنیم و بینمون اعتماد باشه نصف مبلغ قبل از دادن رژیم گرفته میشه و بعد از دادن رژیم کامل بقیه ی و مبلغ رو دریافت میکنم ...

منم لایک کن