2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ 

همیشه سعی میکنم محیط اطرافم و مرتب نگهدارم خیلی اثر گذاره 

یک کافه هم هست ک خیلی جای دلبازی هست اونجا رو هم دوست دارم زیاد میرم 

و باشگاه میرم خیلی انرژی میده 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

بچه ها شمام مو سفید دارید؟؟؟

مثلا چند تا نگران بیشتر شدنش نیستید

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

هیچی انجام نمیدم 😒😒😒

سعی میکنم کمتر به رفتار خانواده شوهرم مخصوصا مادرش توجه کنم...کمتر با شوهرم دهن به دهن میشم 

مدتیه پیاده روی میکنم هرروز و میوه و آب ک کم میخوردم بیشتر میخورم 

سالم خوری میکنم یه مدته

۲۹ سالمه 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
۲۴ همیشه سعی میکنم محیط اطرافم و مرتب نگهدارم خیلی اثر گذاره یک کافه هم هست ک خیلی جای دلبازی هست او ...

خیلی هم خوب 

برای مراقبت از پوستتون چیکار میکنی 

من پوست دور چشمم داره چین و چروک میفته

۳۸ سالمه 

پر خوری و پرخوابی برای من ممنوعه

سعی میکنم درطول روز حتما فعالیت داشته باشم

تصمیم دارم وزن کم کنم و پیاده روی شروع کردم

محصولات پوستی استفاده میکنم ولی متاسفانه خیلی بهبودی ندارم اما سعی میکنم بدتر نشم

افکاری که اذیتم میکنه رو سعی میکنم پرونده ش تو ذهنم ببندم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....