2777
2789

سلام دوستان من قبلنا چک میکردم گاها گوشی همسرمو ولی دیگه ترک کرده بودم چون میگفتم حریم خصوصی هست اینا جدیدا حس کردم گوشیشو با تردید میده به من شب ک خواب بود برداشتم نگاه کردم هیچی نبود تا اینکه رسیدم اکسپلور اینستا پر از عکس ل خ ت ی خانما 

خیلی حالم بد شد اومدم سر جام گریه کردم بیدار شد کلی بوس و بغل ک چیشده اینا پسش میزدم بهش گفتم چیشده اونم میگف باور کن من خیلی وقته اینستا نمیرم ببین کلی پیام نخونده هم دارم (راست میگف)اینارو فالورام حتما نگاه میکنن یکی هم ممکنه برات اون موقعی ک ورزش بانوان می‌فرستادم  از اون موقع اومده 

خلاصه ک قانع نشدم چندین بار اومده بغلم کرده از من مطمئن باش فلان ولی دلم آروم نمیشه 

اکسپلور من پر هست از چیزهایی ک من علاقه دارم البته بعضیشونم ندارم 

برا همسرمم نوشته بود پیشنهاد شده برای شما برا اساس فعالیتتان!

لایک ها و ...نگاه کردم اصلا لایک نکرده بود 

فقط یه دوست مجرد داره اون خیلی چیزای اینطوری می‌فرسته براش جدیدا دیدم همسرم هم یه چیز مرتبط طنز فرستاده براش 

چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم زود خام نشو چون تا وقتی دنبال یه مطلب نگردی اینستا اون مطلبو نمیاره برات

مثلا شما چند تا پیج اشپزی فالو کنی اکسپلورت پر از غذا و خوراکی میشه

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

وا هیچ کار نگاه میکنه که بکنه 

چه ربطی داره اگه گناه پای خودشه اگه ثوابه پای خودشه 

نمیدونم چرا بعصی خانوما دنباله بهانه برای عذاب خودشون میگردن سنت که بالاتر بره میفهمی اصلا دنیا ارزش اینهمه حرص و جوش خوردن بیخود نداره 

به فکر خودت باش به سلامتی و ورزش و حال خوبت برس 

وا هیچ کار نگاه میکنه که بکنه چه ربطی داره اگه گناه پای خودشه اگه ثوابه پای خودشه نمیدونم چرا بعصی خ ...

ینی چی شما براتون مهم نیس ینی؟ گفتم بیا اکسپلور منو ببین نگاه کرد یه ویدیو آموزش شنا بود چون من زیاد نگاه میکنم یا فرزند پروری و آشپزی اینا  عصبی میشه ک این شنا چیه؟!(مربی آقا بود )میگم خودتم میدونی این به اون ربطی نداره

به نظرم رفتاراشو زیر نظر بگیر...معمولا چند ساعت در روز گوشی دستشه؟

صبح تا شب سر کار هست فقط وقتی ک میاد خونه نگاه می‌کنه اونم زیاد نه بیشتر فوتبال میبینه فقط وقتایی ک تعطیل هست خونه مثلا پدر مادرامون رفتیم نگاه میکنه

به نظرم رفتاراشو زیر نظر بگیر...معمولا چند ساعت در روز گوشی دستشه؟

رفتاراش ک عالی تر شده خیلی بیشتر از قبل حواسش به مسئولیت هاشه مثلا بچه داری مشارکت تو کار خونه فلان 

به نظرم زود خام نشو چون تا وقتی دنبال یه مطلب نگردی اینستا اون مطلبو نمیاره براتمثلا شما چند تا پیج ...

ن والا من برامامانم فیلم نوزاد چندباری فرستادم باز کرد نگاه کرد فرداش گفت چیکاااار کردی اکسپلورم پر از نی نی شده😅😅😁