2777
2789
عنوان

مطلقه بودن طرف مقابل

121 بازدید | 12 پست

آقای متشخصی هستن اما سه تا مشکل دارن

۱ اختلاف سنی ۱۴ سال

۲مطلقه بودن حدود ۳ سالی متاهل بودن و الان ۵ ساله مجردن

۳ وضعیت مالی پایین تر نسبت به خانواده دختر 

۴ خانوادشون تو روستا زندگی میکنن

حالا دوستم درگیر این رابطه شده و میخواد تن به این زندگی بده و معتقد مرد خوب ابرو دار و متشخصی هست (لطفا مورد۴ و گارد نگیرین منظورم این نیس روستا بده و اینا آدمای خوب و آبروداری زندگی میکنن فقط از لحاظ دوری خانواده پسره میگم) 

کسی تجربه این چنینی داشته ؟چطور منصرف اش کنم یا بنظرتون چون مرد باتجربه هسن زندگی خوبی میسازه

خدایا شکرت💚🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف سنی بستگی به این داره هر کدوم توی کدوم دهه از زندگیشون هستن مثلا دختر 20 با مرد 30 خیلی به مشکل میخوره تا زن 30 مرد 40 در کل بگم 14 سال هم واقعا زیاده

در مورد اینکه جدا شدن خوب یه ذره ریسک زندگی با ایشون رو میبره بالا باید ببینید دلیل جدایی چی بوده!! چون یه ادم که تغییر نمیکنه

و اینکه سطح مالیشون پایین تره اگر خیلی فاحش باشه برای زن کمی اذیت کننده هست مگر اینکه شغلی داشته باشن که امیدوار باشه میتونه در اینده خودشو بالا بکشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس