2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنین توروخدا 🥲

85 بازدید | 3 پست

دکتر میگه رباط صلیبی پشت پا پاره شده، خلفی. کسی اطلاع داره یا کسی براش همچین مشکلی پیش اومده؟ بدون عمل خوب میشه؟ ماهیچه های پا تحلیل رفته با فیزیو و ورزش اوکی میشه؟ خیلی استرس و مشکل داریم کمکم کنین اگه اطلاع دارین. الان سرکارم ولی خیلی فکرم درگیره.هعی

آیینه ام به زنگار ها نگو🪞تغییر خود به خود اتفاق نمیفته 🆙عاشق آسمون🌌 پیرو مسیر عشق🫀 و خدایی که کافیست💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا گزارش انگلیسی ام آر آی خودتو بفرست

ام آر آی واسه پنج ماهه پیشه، پیش دکتر فرشید دهخدا رفتیم گفت هیچ مشکلی نیست. بعد چند ماه که عضلات تحلیل رفت من شک کردم دوباره رفتم دکتر . که دکتر گفت با توجه به ام آر آی ربات صلیبی خلفی پاره شده. الهی خدا لعنتش کنه یه بیسواد کامله. میشه درخواست دوستی رو قبول کنین براتون بفرستم

آیینه ام به زنگار ها نگو🪞تغییر خود به خود اتفاق نمیفته 🆙عاشق آسمون🌌 پیرو مسیر عشق🫀 و خدایی که کافیست💎