2777
2789
عنوان

قرص مترونیدازول توروخدا بیاین

2042 بازدید | 25 پست

خانوما من قرص مترونیدازول استفاده میکنم ببخشید رنگ ادرارم تغییر کرده  شده رنگ نارنجی کسی بوده اینجوری شده باشه خیلی ترسیدم😭😭😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عوارض قرصه نگران نباش

واقعا؟خدا خیرت بده بخدا بدنم داره میلرزه از ترس😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا قرص فنازوپرین نخوردی؟رنگ ادرار با اون نارنجی میشه

ن گلم مترونیدازوله 😭

آره طبیعیه حتی ممکنه قرمز باشه

ممنونم عزیزم خداخیرت بده نمیدونی چقدر ترسیدم 😖😖

طبیعیه نگران نباشدر طول روز اب بیشتری مصرف کن

مرسی گلم خداخیرت بده استرسم کم شد😔

سلام گلم 

آره من اینجوری شدم .عفونت ادراری داشتم دکتر واسم نسخه داد .از یه جایی به بعد کلا ادراری رنگش تغییر کرد بعدشم خونریزی کردم .یعنی بعد از پاک شدنم روز بعد فوری خون اومد ناجورررر

سعی کن نخوری و بزاری کنار واسه همیشه 

یا میتونه از قرصه باشه یا اینکه بدنت کم آب شده حتما روزی ده لیوان آب بخور

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت

مترونیدازول چه دزی مصرف میکنی و واسه چی مصرف میکنی؟

واسه عفونت مترونیدازول ۵۰۰