2777
2789
عنوان

اعصابم خرده دخترم تجدید آورده

926 بازدید | 10 پست

کلاس نهمه

علوم تجدید شده

معلمشونم میگه از ترم اول کم آورده و نمیتونم کاری کنم

باید بره کلاس و مرداد امتحان بده

از طرفی میخواد بره هنرستان 

میگم نکنه ظرفیت تکمیل بشه تا امتحان بده 

الان یعنی نمیتونم ثبت‌نامش کنم؟

فکرم مشغوله انقدر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پدرش بگید بره با معلم صحبت کنه خودتون هم کلی اصرار کنبد نمره بده به دخترتوناسترس نداشته باشید🌹

خودم رفتم خیلی حرف زدم باهاش

گفت نمرات ترم اول رو دیگه نمیشه تو سیستم تغییر داد وگرنه درست می‌کردم

۲۵صدم کم داره فقط ها

میگه نمیشه

من تجدید شده بودم خیلی ناراحت بودم مامانم گفت ای بابا بیا یه فیلم بزار حالمون خوب شه رفتیم بستنی هم خوردیم😭😭😂😂خیلی دوست دارم مامانمو💕😂😭

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

منم جلوی خودش چیزی نمیگمبردم اسمش رو نوشتم کلاس زومبا😃

چه خوبببب 😭😭😄💕💕💕اینا بعدا تو ذهنش میمونه ازتون تشکر میکنه چون بزرگتر که میشه میفهمه واقعا مهم نیست 

ولی مراقب دبیرستانش باشید که کنکور اذیتش نکنه💕👍

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍