2777
2789

سلام ببخشید میشه ازتون یه سوال بپرسم؟

من همسرم باید پرتو درمانی بره 

من تو نی نی سایت جستجو کردم سوال شمارو آورد 

میشه بگین چی شد 

حالش خوبه؟

عوارضش چی بود 

تورو خدا اگه تونستی جوابمو بده

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

سلام ببخشید میشه ازتون یه سوال بپرسم؟من همسرم باید پرتو درمانی بره من تو نی نی سایت جستجو کردم سوال ...

عزیزم پدر شوهر من ۲۸ جلسه پرتو شد ،روزای اول خوب بود بعد اون بی حال شده بود اشتهاش کم شده بود و یه مقدار کم حوصله ولی اصلااا اونجوری که فکر میکردیم نشد خیلی خوب بود حالش نسبت به چیزایی که شنیده بودیم ،فقط به مقدار هم اون قسمت های از بدنش که پرتو شد حالت سوختگی پیدا کرد ،

ولی خداروشکر بعد که دوباره نمونه برداری کرد توده از ۱۳ سانت شده بود ۳ میل ،بعد همونو با جراحی برداشتن و تا ۳ ماه قرص شیمی درمانی خورد و خداروهزار مرتبه شکر که الان عالیه و هیچ خبری از توده نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید میشه ازتون یه سوال بپرسم؟من همسرم باید پرتو درمانی بره من تو نی نی سایت جستجو کردم سوال ...

پدرشوهرم داییمه ،اصلاااا روحیه نداشت خیلی نا امید بود .من خیلیییی دوسش دارم خیلیییی،واسه همین ما سریع اقدام کردیم که باردار شم تا یکم انگیزه و روحیه بگیره .خداروشکر ماه اول اقداممون باردار شدم و ایشون واقعا خوشحال بود و همش حساب میکرد که اولین نوه کی بدنیا میاد 😅

شمام هرکاری میتونید برای بالا بردن روحیه ی همسرت انجام بده خیلییی تاثیر داره بخدا هرچی انگیزه بالاتری داشته باشه روند درمان رو جدی تر پیگیری می‌کنه 

عزیزم پدر شوهر من ۲۸ جلسه پرتو شد ،روزای اول خوب بود بعد اون بی حال شده بود اشتهاش کم شده بود و یه م ...

خدارو شکر 

خواهش میکنم از ته دلت برا همسر منم دعا کن 

دعا کن حالش خوب شه و دیکه این مریضی بر نگرده

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

پدرشوهرم داییمه ،اصلاااا روحیه نداشت خیلی نا امید بود .من خیلیییی دوسش دارم خیلیییی،واسه همین ما سری ...

ما تازه ازدواج کردیم 

خودم تو هنگ هستم 

برام دعا کن 

بخدا تازه عروسم و دلم خونه 

عزیزم پدر شوهر من ۲۸ جلسه پرتو شد ،روزای اول خوب بود بعد اون بی حال شده بود اشتهاش کم شده بود و یه م ...

پدر شوهرتون کدوم ناحیه رو پرتو کردن؟