من الا 13 روزه میخورم یکوچولو صورتم و ی کوچولو باسنم و خیلی خیلی کم دستام تپل شده ممکنه مثلا یهویی چاقم کنه چون بعضیا تایپیکاشونو خوندم گفتن یکماهه ده کیلو اضافه کردیم اما ابا من تو 13 روز دو کیلو اضافه کردم
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عالی بود خدایش دوسش داشتممن افسرده گی گرفتم ی مدت چیزی نمیخورم میخوام باز بخورم
منم اخلاقم خیلی تند شده یهو گریه میکنم یهو سگ میشم پاچه میگیرم ولی شبا نهلیت تا سه بیدارم صبا ساعت 12 بیدارم در صورتی ک تا 7صب نمخابیدم بعدشم تا 6عصر خاب بودم
خودت بهتر میدونی گلم چون تجربه داشتم گفتم این قرصها اثرش مقطعیه تا زمانی که مصرف میکنی خوبه به محض قطع کردن وزن به حالت قبل برمیگرده و همین طور اشتها