امروز تک یپیچی دیدم نوشته بود کسایی که شهود دارن می تونن چیزایی رو از آینده بفهمن ولی مثلفا لگیرا نیستن که از موکل استفاده کنن تا حالا با همچین کسایی برخوردید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی رفیق دارم که میگفت هرکیو ببینم میفهمم حرکت بعدیش چیه مثلا میومد سلام میداد میفهمیدم چی میخادبگه.یاسوال امتحاناتمو عینا میدونستم چیه و به چندنفرگفتم که معلممون کتکم زد گفت توحتما بادخترم درارتباطی چون فقط اون سوالارو دیده
میشه یکم راجبش توضیح بدی اینا همون افراد مدیوم هستن؟
نمیدونم مدیوم به چه ادم هایی میگن اما این که میگن شهود دارن راسته من خودم بعضی وقتا مثلا با خودم میگم فلانی یه شوهر میکنه که خیلی پولداره یا فلانی بچش دختره و بعد از چند وقت میبینم همون که تو ذهنم بود شد و اون اتفاق افتاد
این حسی که داری روی هر کس که بخوای کار میکنه یا هر چند وقت یکبار تصادفی اتفاق میوفته
اگر طرف دوستم باشه دوست صمیمی یا مادر یا یکی که دوستش دارم باشه نمیتونم واقیعت رو ببینم چون مغزم فقط میخواد برا اونا خوبی ببینه برا همین نمیشه اما برا یه ادمی که دور تره اما میشناسمش کار میکنه
گفتی برای خودت و نزدیکات دقیق کار نمیکنه شهود حس قوی هست می تونه حتی برای کسایی که تا حالا ندیدیشونم کار کنه این یعنی هنوز نتونستی کامل کنترلش کنی اما استعدادش رو داری ی