چند وقت پیش با شوهرم بحث کردم که چرا بهم توجه نمیکنه و واقعا توجه بهم نداره و محبت نمیکنه بعد از کلی بحث رفت خوابید منم رفتم گفتم که دوستش دارم و اونم گفت که باید بگی ببخشید گفتم نمیگم من نیازمو گفتم اونم گفت باید چند روز بگذره که خیلی ببخشید به ...خوردن بیفتی منم از اون روز به خودم گفتم حتی اگر به قیمت جونم تموم بشه پای قهر وا میستم و وانمیدم دوستان لطفاً کمکم کنید من همیشه مثل وابسته ها مثل اویزونا بهش چسبیدم بگین چیکار کنم که موفق تر باشم چطوری خودم خودمو بخوام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر بد و زشت! اینقدر محبت کردی فکر میکنه محتاجشی پس میتازونه..
سریال دانلود کن وقتی اومد بشین ببین که به سرت نزنه بری سمتش،کتاب بخر اومد بشین بخون،هندزفری بذار تو گوشت پادکست گوش بده هم مفیده هم به اون بی توجه میشی.
دوست داشتن خوبه ولی وابستگی نه
خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.