2777
2789
عنوان

کهیر نوزاد

204 بازدید | 27 پست

خانوما دخترم از۴ماهگی کهیرمیزنه  الان ۷ماهشه نزدیک ۲۵روز رژیم هرچیزی حساسیت زا وپروتین گاوی گرفتم حتی رب وگوجه نمیخورم.

ولی دلیلش نفهمیدم لباساش بااب خالی شستم.پمادهاش قطع کردم چندروزم قطره هاش دلیلش پیدانمیشه توروخدا کمکم کنید...بعضی روزا زیادبعضی روزا یکی دوتا.

اگ تهرانی ببر پیش فریبرز زندیه  بعضی وقتا لازمه مادر جز برنج خالی و مرغ اب پز خالی هیچی نخوره برو توپیج مامان یوسف اونم بچه اش ب لبنیات گاوی. کخیر میزد.    میتونه کمکت کنه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ تهرانی ببر پیش فریبرز زندیه بعضی وقتا لازمه مادر جز برنج خالی و مرغ اب پز خالی هیچی نخوره برو تو ...

والاکلامرغ خوردم ...زردچوبه نمک ..دکترش کلاردکردهمه چی بخوربدنش عادت کنه کلی من بازادامه دادم

والاکلامرغ خوردم ...زردچوبه نمک ..دکترش کلاردکردهمه چی بخوربدنش عادت کنه کلی من بازادامه دادم

ن اصلا دکترشو عوض کن  بچه های الرژیک گوارش و پوست حساسی دارن   زردچوبه رو حذف کن    من پسرم گوارشی بود     ولی خب بچه اتون. شما پوستیه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم