2777
2789

من ادم بسیار مهربون و ساپورتیویم نسبت به خانواده همسر گاهی میدونم این حس بیشتر یکطرفه اس اما باز خودمو قانع میکنم که من دوست دارم محبت کردنو 

مدتیه بیمارم میبینم هیچکس کنارم نیست جز همسرم 

هر روز با زور مسکن سر پام و هر روز بیشتر دلم میگیره چرا خانوادم که میدونن کارای خونه انجام دادن برام سخت شده یه زنگ بهم نمیزنن که بیان کمکم یا غذا برام بفرستن باورتون میشه هر روز بغض دارم و منتظرم بهم زنگ بزنن یا حداقل یکبار دعوتم کنن کنارم باشن...

خوبه که محبت میکنی

اما توقع و انتظار جبران نداشته باش ک از پا درمیای

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان گاهی نمیتواند تحمل کند

گویی آوار درد های زندگی به یکباره فوران‌می‌کند و

جان‌میستاند

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

مریضیتون چیه؟منم خیلی دلم پر خیلی خیلی دلم گرفته

من سنگ کلیه دارم ۱۵میل و تو حالبم گیر کرده اکثرا بیمارستانم سرم میزنم و به زور مسکن سرپام کلیه ام ورم کرده و منتظر عملم اما هیچکس کنارم نیست من با این حالم بزور غذا درست میکنم حتی مادرم عین خیالش نیست

انسان گاهی نمیتواند تحمل کندگویی آوار درد های زندگی به یکباره فوران‌می‌کند وجان‌میستاند

انسانها لخت و تنها بدنیا میان لخت و تنها از دنیا میرن این وسط با چنتا ادمم معاشرت میکنن

خوبه که محبت میکنیاما توقع و انتظار جبران نداشته باش ک از پا درمیای

ببین ما ادمیزادیم منی که تو هر شرایطی کنار خانوادمم همیشه حمایتشون میکنم حتی از شوهرمم انتظار دارم مدام خانوادمو حمایت کنه تو کارهاشون کمک کنه حالا که دوسه ماهه درگیر بیماریم حمایتشونو و کمکشونو نمیبینم بیشتر میسوزم

منم تو بدترین شرایط بودم طوری که یه قدم نمیتونستم راه برم خودم تنها بودم

عزیزم شما رو درک میکنم اینقدری احساس تنهایی میکنم اومدم تاپیک بزنم حرف بزنم بلکه یکم راحت بشم