۱۴ روز سزارین شدم وزن زیادی کم نکردم شکمم پر ترک قرمزه شکمم جمع نشده اعصااابم خورده سینه هام افتاده شده با اینکه شیر نمیدم چیکار کنم من بدن قبل بارداریمو میخوام😭😭😭۱۰ کیلو اضافه وزن دارم شکمم گنده شده قبل بارداری چسبیده بود به کمرم چیکار کنم ترک قرمزا از بین بره و زودتر لاغر شم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینه دیگه بده بعد بارداری باید خیلی بهش برسی تا شاید یکم شبیه قبل بشه و خب شکمت رو ببند و اون ترک ها به مرور سفید رنگ میشه ،شیر هم اکه مورد و مشکل جسمی نداری بده برای جلوگیری از سرطان پستان و رحم خوبه و هم برا سلامت بچه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
۹ماه طول کشید اینطوری بشی،حداقل ۹ماه وقت لازم داری به بدن قبل حاملگیت برگردی
با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام