2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی فحش میده بیاین

414 بازدید | 9 پست

درحالت عادی همیشه پدرسگ و تف به روت و کثافط واینارومیگه تو دعوا هی میگه حروم زاده کدوم ج ن د حرف یادت میده بیخانواده و امثال این فحش ها ۱۰ ساله دست بزن هم داره قبلا بدجوری میزد اما یکی دوساله نزده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
متاسفانه پدر مادرش درست تربیتش نکردن...‌احمقم هست که تغییر نکرده و رفتاربدشو نزاشته کنار...کل کل نکن ...

به متدرش گفتم میخنده میگه فحش برای کی میره مرده بزار بگه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مرگ خاک ب سرت

حالا حرف مفت میزنه ها شوهرخودش چیزی میگه میخاد شکمشو پاره کنه

حالا حرف مفت میزنه ها شوهرخودش چیزی میگه میخاد شکمشو پاره کنه

خدا کمکت کنه...شوهر من ترامادول میخوره....خیلی زود عصبانی میشه و فحش و حتی کتک میزنه...منم مث خر از صبح تاشب کار میکنم توخونه تا برا غذا و تمیزی خونه اینا بهونه دست ش ندم...بچه شیر خواره دارم با این وجود خیلی کار میکنم....استرسم زیاد دارم....هرکسی از یه راه رنج میکشه...گوشاتو یکی در کن یکی دروازه...وقتی عصبانیه هیچیی نگو

خدا کمکت کنه...شوهر من ترامادول میخوره....خیلی زود عصبانی میشه و فحش و حتی کتک میزنه...منم مث خر از ...

منم دقیقا مث توام عزیزم بچم ۴ ماهشه و صب تاشب حمالی اینم میشه دستمزد

[QUOTE=345025707]منم دقیقا مث توام عزیزم بچم ۴ ماهشه و صب تاشب حمالی اینم میشه دستمزد[دلتو فقط به خداو بچت خوش کن...میدونم سخته اما راهی نیست...مادرم میگه دستی که نمیتونی گاز بگیری .ببوس

[QUOTE=345025707]منم دقیقا مث توام عزیزم بچم ۴ ماهشه و صب تاشب حمالی اینم میشه دستمزد[دلتو فقط به خد ...

هی خدا ...اینم از زندگی ما ...دیگه ازش نفرت پیداکردم هزار تامشکل داره نه فقط این تاپیک هامو بخون