2777
2789
عنوان

تعداد سکه مهریه

957 بازدید | 37 پست

گفتن اگه بیش تر از ۱۰۰ تا بزنید باید به محضر مالیات سکه های اضافی رو بدید.

مثلا۱۱۴ تا بزنید باید مالیات ۱۴ سکه اضافی رو خانواده دختر روز عقد بدن. 

اینطوری که پیش میره تا چند سال دیگه سقف مهر ۱۴ سکه میرسه

تا دختر هیچ پشتوانه ایی نداشته باشه

من زادگاه کوروشم آزاده ایی پر شورشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینوو کی گفته ؟؟ خانواده داماد 

اول پرس و جوو کنید ببینید راستیه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اینوو کی گفته ؟؟ خانواده داماد اول پرس و جوو کنید ببینید راستیه

عع سلام چطوری؟

منو یادت میاد؟

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

عع سلام چطوری؟منو یادت میاد؟

سلام گلم  مرسی تو خوبی 

ن والا کاربریت همینه ؟یا عوضش کردی اگ عوض کردی قبلی بگو اسمشو 

ولی حس میکنم اسم (کاربریت  واسم آشناس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام گلم مرسی تو خوبی ن والا کاربریت همینه ؟یا عوضش کردی اگ عوض کردی قبلی بگو اسمشو ولی حس میکنم اس ...

هعی بد نیستم 

اره همینه،البته فک کنم حق داری یادت نباشه دو سال پیش با هم صحبت میکردیم..

مادرت چطوره؟حالش بهتره؟

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️