scarysilens مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 232 عنوان تعداد سکه مهریه 957 بازدید | 37 پست گفتن اگه بیش تر از ۱۰۰ تا بزنید باید به محضر مالیات سکه های اضافی رو بدید.مثلا۱۱۴ تا بزنید باید مالیات ۱۴ سکه اضافی رو خانواده دختر روز عقد بدن. اینطوری که پیش میره تا چند سال دیگه سقف مهر ۱۴ سکه میرسه تا دختر هیچ پشتوانه ایی نداشته باشه من زادگاه کوروشم آزاده ایی پر شورشم 1403/04/13 | 22:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helsaovahid عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 703 اگر مهریه ۱۰۰۰تا هم باشه بخوان ندن انقد اذیت میکنن ک خودشو بگه مهرم حلال جونم آزاد 💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48224 اینوو کی گفته ؟؟ خانواده داماد اول پرس و جوو کنید ببینید راستیه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29661 فقط حق تنصیف اونم با شروط که خیانت کتک کاری رو هم داشته باشه یک عدد چپی
dopamine00 عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 1661 ن اینجوری نیست خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤 بسیااااار ترکیده 😎
macanband عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 3753 اینوو کی گفته ؟؟ خانواده داماد اول پرس و جوو کنید ببینید راستیه عع سلام چطوری؟منو یادت میاد؟ میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48224 عع سلام چطوری؟منو یادت میاد؟ سلام گلم مرسی تو خوبی ن والا کاربریت همینه ؟یا عوضش کردی اگ عوض کردی قبلی بگو اسمشو ولی حس میکنم اسم (کاربریت واسم آشناس از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
macanband عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 3753 سلام گلم مرسی تو خوبی ن والا کاربریت همینه ؟یا عوضش کردی اگ عوض کردی قبلی بگو اسمشو ولی حس میکنم اس ... هعی بد نیستم اره همینه،البته فک کنم حق داری یادت نباشه دو سال پیش با هم صحبت میکردیم..مادرت چطوره؟حالش بهتره؟ میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️
fatemeh79001 عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2180 یعنی چی؟ یعنی مثلا تو حق اشتغال میخوای باید علاوه بر هزینه اصلی ۲۰۰ تومن بیشتر بدی
مهربون_دیوونه عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 2444 فقط حق تنصیف اونم با شروط که خیانت کتک کاری رو هم داشته باشه این دیگه چجوریه؟ تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃