2777
2789
عنوان

روفرشی صخیم

39 بازدید | 6 پست

دوستان من حدود ۵ ۶ ماهه روفرشی ازاین صخیما فک کنم یزدیه خریدم یه دختر ۴ساله هم دارم.یکم جمع میشه درسته فرش تمیزمونده .اما بشدت دلم میگیره با روفرشی بنظرتون چیکارکنم .؟شوهرم میگه استفاده کنیم چون شستن فرش دردسره قالیشویی هافرشو خراب میکنن.

منم خوشم نمیاد . هر از گاهی جمع میکنم .باز فرش که کثیف شد یه دور شامپو فرش میزنم و روفرشی رو میندازم .  برای بچه ها همییییییشه زیر انداز ميندازم.  دخترم دو سالشه اون یکی هم ۶ سالشه . ولی دیگه دخترت بزرگه میتونی فقط زیر انداز بندازی بدون روفرشی . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خوشم نمیاد . هر از گاهی جمع میکنم .باز فرش که کثیف شد یه دور شامپو فرش میزنم و روفرشی رو میندازم ...

الان مهمون دارم جمع کردم .خیلی دل آدم میگیره.فقط نمیدونم اینا روچکارکنم ۳تومن خریدم.که شوهرم صداش درنیادخخخ

ولی قالیشویی ها فرش خراب نمی کننا. من که چند بارم دادم راضی بودم . احتمالا بخاطر پولش میگه

یه قالیشویی دادم پشت فرشو خراش انداخت یکی دوتای دیگم دوده داشت روی فرش.البته پول قالیشویی هم هست 

یه قالیشویی دادم پشت فرشو خراش انداخت یکی دوتای دیگم دوده داشت روی فرش.البته پول قالیشویی هم هست

اهان پرس و جو کن ببین توی شهرتون کدوم قالیشویی خوبه . درسته هزینش زیاده ولی میشه کلی قبلش خودمون تمیز کنیم . دیگه وقتی خیلی کثیف شد بدیم قالیشویی .