2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دختر چشم روشن خوشم میاد ولی چشمای من مشکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشتی هاشو ب روش بیار انقدر بی اعتماد ب نفس نباشید تروخدا

چیکار کنیم اعتماد به نفسمون بره بالا منم دقیقا شبیه اسی ام عذااابه عذاااب😔

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

من بودم میگفتم علی جان اونارو ول کن شام چی دوست داری بعد آخرین شام زندگیشو براش با لذت میپختم

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         

هیچکس نباید از خودش بدش بیاد

خودشو هرجور که هست دوست داشته باشه

من مخالف تناسب اندام نیستم چون ارتباط مستقیمی با سلامتی داره

که ما چاق نشیم

اما با بزک‌کردن چهزه خدادادی خودمون برای مردها متنفرم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

چیکار کنیم اعتماد به نفسمون بره بالا منم دقیقا شبیه اسی ام عذااابه عذاااب😔

تو آینه همش به خودت بگو من زیبا و جذابم ،بعد دو سه ماه این جمله رو از دیگران می شنوی نسبت به خودت ، من این روش رو امتحان کردم ، خواهرم بهم می خندید وقتی این جمله رو بارها تکرار می کردم ولی در نهایت خود خواهرم بدون اینکه متوجه بشه بهم گفت تو جذابی

تو آینه همش به خودت بگو من زیبا و جذابم ،بعد دو سه ماه این جمله رو از دیگران می شنوی نسبت به خودت ، ...

اخه من اول فکر میکردم خوشگلم ولی از بس دیگران عیب و ایرادامو گفتن منم باورم شد

از وقتی تو سن ۲۰ سالگی ۸۸ کیلو شدم هیچ زیبایی برام نمونده😔

کسی چیزی میگه ک باعث میشه اعتماد ب نفس نداشته باشی؟

دقیقا 

از وقتی به خاطر تیرویید تو سن بیست سالگی ۸۸ کیلو شدم همه بهم میگن زشت شدی 😔😔

دقیقا از وقتی به خاطر تیرویید تو سن بیست سالگی ۸۸ کیلو شدم همه بهم میگن زشت شدی 😔😔

شاید یکم زشت باشه حرفم ولی وقتی حرفی زدن توهم جوابشون بده بگو اره بخاطر تیروییدمه یادمه شماهم یمدت وزنتون زیاد بود رژیم گرفتید یا عمل کردید به منم معرفی کنید/خودت هم حالا کنار بیماریت برو ورزش ک خودتو بیشتر دوست داشته باشی این مردم هرجوری باشی یه حرف درمیارن ناراحتت کنن ضعف نشون نده از خودت خودتو دوست داشته باش بهت حسودی میکنن که اینو میگن وگرنه به ادم زشت کسی این حرفارو نمیزنه چون همیشه زشت بوده ب چشم نمیاد

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

شاید یکم زشت باشه حرفم ولی وقتی حرفی زدن توهم جوابشون بده بگو اره بخاطر تیروییدمه یادمه شماهم یمدت و ...

دقیقااا ممنونم ازت اره برم باشگاه ثبت نام کنم

شاید باورت نشه دیروز رفتم داروخونه یه فوم شست شو بگیرم بعد خانم گفت سلام خانم خوشگل با یه لحن مهربون حالا کار ندارم به همه میگه لفظ زبونشه یا چی 

ولی من کل روز ذوق کرده بودم خوشحال بودم بعد همینو سوژه کرده بودن به من میگفتن خاک برسرت که انقدر راحت با حرف مردم خر میشی اون میخواست سرت کلاه بذار محصولاتشو بفروشه 

بعد میگفتن دخترایی احمقی مثل تو ( دور از جون شما)گول پسرارو میخورن گول حرفای قشنگشون پسرا ازشون سواستفاده میکنن

در صورتی من اصلا چنین ادمی نیستن فقط از خانمه خوشحالل شدم واقعا بعضی ادما چقدر دوست داشتنی و انرژی مثبتن 

دقیقااا ممنونم ازت اره برم باشگاه ثبت نام کنمشاید باورت نشه دیروز رفتم داروخونه یه فوم شست شو بگیرم ...

محلشون نذار اخه این چه طرز صحبت کردنه بگو من بزرگم خودم تصمیم میگیرم چجوری رفتار کنم انقدر از سمت شما سرکوفت شنیدم حرف خانم خوشحالم کرد

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️