2777
2789
عنوان

گنج😍

16776 بازدید | 220 پست

خانما کسی بوده تاحالا خدش یا اطرافیانش گنجی دیده باشن میشه بگین خدشو که نداریم حداقل اردور بشنویم چجوریع🥹

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

اره... یکی از دوستای من

البته یکی از فامیلامونم خیلی سال پیش گنج پیدا کرده

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از این شانس ها نداریم خواهرم😂

هعی🥺

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

اره ولی جریانشو نمیگم اصلااا

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

اره... یکی از دوستای منالبته یکی از فامیلامونم خیلی سال پیش گنج پیدا کرده

آخه یکی میگه روی گنج مار هست یکی میگه جن وطلسم 

اره ولی جریانشو نمیگم اصلااا

لطفا من خیلی عشق داستان گنج دارم

چقد خوبه گنج و پول خیلی خیلی زیاد😂🥲

آره بخدا کاش منم ی گنج میدیم 

چه سوالی دارید؟ 

هیچ جور خاصی نیست بعضیا با وسایل میگردن دنبال گنج تو جنگل و کوه و هر جا که بتونن .

بعضی هم گنج خانوادگی هست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اهوم چند سال پیش روستا ما خواستن گاز بکشن زمین کندن گنج دیدن دولت اومد بتن ریخت پوشوندش ولی از اون به بعد همه زمین میکنن پیدا میکنن ولی هیشکی نمفهمه ولی وقتی یهو خونه ماشین می‌خرن بقیه متوجه میشن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چه سوالی دارید؟ هیچ جور خاصی نیست بعضیا با وسایل میگردن دنبال گنج تو جنگل و کوه و هر جا که بتونن .بع ...

گنج خانوادگی چجوریع؟

آخه یکی میگه روی گنج مار هست یکی میگه جن وطلسم

هر دوش میتونه باشه ولی جن و طلسم کمتر پیش میاد چون شرایط خاصی داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اهوم چند سال پیش روستا ما خواستن گاز بکشن زمین کندن گنج دیدن دولت اومد بتن ریخت پوشوندش ولی از اون ب ...

خوشبحالشون