2777
2789

بگین ما هم بدونیم🙂✨

اگه میشه اسم اون فیلم یا کتاب هم بگید!

من خودم میگم : گاهی خانه بیشتر خاطره است تا یک مکان از کتاب "سنگ‌کاغذقیچی"

و : حسادت لباسی است که بیشتر اوقات زیر لایه‌هایی از روحمان پنهان می‌شود چون هیچکس حاضر نیست به حسادت‌ورزیدن خودش اقرار کند. از کتاب "حرف‌هایی که کاش می‌گفتم"

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛

زیادن اما یکیشو میگم 

دلکندن از هرچیزی مخصوصا آدما رو یاد بگیر!

کتاب تتلو 

سوره بزار تو حال خودم باشم ۲

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توانایی مشاهده کردن بدون قضاوت، بالاترین سطح هوشیاری و خِرَد است

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خیلی بودن و یادم نیسولی هرکدوم از آهنگای تتلو هر جملشه ده هزار ت حرفه واقعا باید ب معنیش توجه کرد

برچم بالاس ❤️❤️❤️❤️❤️تتلیتی خوش قلب ❤️❤️❤️

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
همه چی اخرش خوب میشه اگ خوب نبود ینی اخرش نبودتو یه فیلمی بثد ک اسمش یادم نیس

این جمله رو زیادی دوست دارم :)

چه مثل مارکوپولو دنیا را بگردیم، چه از گهواره تا گور توی خانه بمانیم، فرقی نمی‌کند؛ برای همه ما زندگی رشته‌ای از تولدها و مرگ‌هاست. آغازها و پایان‌ها. برای تولد لحظه‌ای باید لحظه پیش از آن بمیرد. همان‌طور که برای زایش «منِ» جدید، منِ کهنه باید پژمرده و خشک شود…(ملت عشق)

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

جهان بی‌رحم است و زندگی دشوار. هیچ‌کس نمی‌داند چرا این‌جا هستیم و پس از این به کجا می‌رویم. باید خیلی فروتن باشیم. باید زیبایی آرامش را درک کنیم، باید دزدانه و بی‌سروصدا زندگی خود را بگذرانیم تا چشم سرنوشت به ما نیفتد.

ماه و شش پنی

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

چه مثل مارکوپولو دنیا را بگردیم، چه از گهواره تا گور توی خانه بمانیم، فرقی نمی‌کند؛ برای همه ما زندگ ...

خیلی قشنگ بود🙂✨

جوون🥹❤️وای هیچکسی حتی نتونسته یه اهنگ مث تتلو بیاره ک انقدر معنی و مفهوم و بار معنایی داشته باشههر ...

❤️❤️❤️صد در صد همینطوره خیلی بالاتر درست که نگاه کنی میبینی تتلو خودش دینه او هر شعر کتابش یه دین مثل دین های دیگه حتی کامل قرآن که بروز ترین دینه و تتلو قرآن رو باز کرد و دین های دیگه رو و همه رو گفت تو شعر هاس و حتی خودش بهشون اضافه کرد و با زبون بهتر و دلیل زیبا تر بیانشان کرد مثال بزنم مثال نمیخواد حرفای ما ثابت شدس😂😂😂ادای سلی رو در آوردم آهنگ انتطار خب مثالم میزنم گیاه خواری یکی از سخت ترین کار های دنیاس منو ببین آنقدر آدم ضعیفی و افسرده ای بودم ۶ماهه حتی دست به مرده حیوانات نزدم و حتی یه پشه نکشتم کار آسونیه؟!به این میگن دین جوری که کاری کرده با عشق و علاقه این کار سخت رو انجام میدم