زرگلشم مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1198 عنوان کاش موقع ثبت نامتو نی نی سایت تست آیکیو میگرفت | مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 88 پست بعد درصدشو میزد تو بیوش😅😅آدم بدونه اونی که داره اظهار نظر میکنه مغزش چقد کشش داره😂😂 ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥیܥܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊܠܩߊܔ ܝߊ ߊܥܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ ܥߊܝ̇ߺܩߊܔ ܝߊ ܩیܥܣیܩ! ️حرف زدن اسو نهخـבم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عملمیکنم خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌 1403/04/13 | 21:10 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرک۴۶۷ عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1190 تست آی کیو: ۱۰ تا پرنده روی درخت هستن و بعد یه شکارچی یکیشون رو با تیر میکشه . حالا چند تا پرنده روی ... هیچ فرار کردن کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن
روبی_گیلمن عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 4557 تست آی کیو: ۱۰ تا پرنده روی درخت هستن و بعد یه شکارچی یکیشون رو با تیر میکشه . حالا چند تا پرنده روی ... ۱۱تا؟؟
زرگلشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1198 آفرین خودت هوشت بالاست هوشم بالا نیست ولی نظری همنمیدم آدم به عقلم شک کنه ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥیܥܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊܠܩߊܔ ܝߊ ߊܥܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ ܥߊܝ̇ߺܩߊܔ ܝߊ ܩیܥܣیܩ! ️حرف زدن اسو نهخـבم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عملمیکنم خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 66093 وای دقیقا😅😅 توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚
زرگلشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1198 😂😂قلمبه حرف میزنی دکتر بهرام 😂😂😂 ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥیܥܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊܠܩߊܔ ܝߊ ߊܥܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ ܥߊܝ̇ߺܩߊܔ ܝߊ ܩیܥܣیܩ! ️حرف زدن اسو نهخـבم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عملمیکنم خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌
پیشتقولی عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 2523 تست آی کیو: ۱۰ تا پرنده روی درخت هستن و بعد یه شکارچی یکیشون رو با تیر میکشه . حالا چند تا پرنده روی ... هیچی چون اوناهم ترسیدن و رفتن🤣
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2924 هیچی چون اوناهم ترسیدن و رفتن🤣 آوَرین😂 تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
زرگلشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1198 تست آی کیو: ۱۰ تا پرنده روی درخت هستن و بعد یه شکارچی یکیشون رو با تیر میکشه . حالا چند تا پرنده روی ... 😂😂 اونی که اشتباه جواب میده خنگ نیست اونی که اصرار به درست بدون داره خنگه این بدون😂😂 ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥیܥܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊܠܩߊܔ ܝߊ ߊܥܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ ܥߊܝ̇ߺܩߊܔ ܝߊ ܩیܥܣیܩ! ️حرف زدن اسو نهخـבم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عملمیکنم خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67791 گشنم بود نون پنیر خوردم اونوقت شوعرت داره ماکارونی میخوره من قعرم😶😔 خودم براش پختم😂 در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱
زرگلشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1198 آیکیو چیه؟🥴😂 تست هوش ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥیܥܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊܠܩߊܔ ܝߊ ߊܥܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ ܥߊܝ̇ߺܩߊܔ ܝߊ ܩیܥܣیܩ! ️حرف زدن اسو نهخـבم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عملمیکنم خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67791 کاملا درسته😅 اومممممم در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱