زرگلشم مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1198 عنوان کاش موقع ثبت نامتو نی نی سایت تست آیکیو میگرفت | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 88 پست بعد درصدشو میزد تو بیوش😅😅آدم بدونه اونی که داره اظهار نظر میکنه مغزش چقد کشش داره😂😂 ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥیܥܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊܠܩߊܔ ܝߊ ߊܥܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ ܥߊܝ̇ߺܩߊܔ ܝߊ ܩیܥܣیܩ! ️حرف زدن اسو نهخـבم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عملمیکنم خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌 1403/04/13 | 21:10 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روبی_گیلمن عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 4559 باشه، بهت اعتماد دارم، ممنون 🙏🙏حالا خیالم تختت چوبی باشه یا فلزی یا فنری؟🥴 فدات شم😔💔چوبی شیک تره به نظرم😐💔
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 19500 😂😂😂این که سطحشون میره بالا آی کیوت کاهش پیدا کرد که😂 وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7567 تست آی کیو: ۱۰ تا پرنده روی درخت هستن و بعد یه شکارچی یکیشون رو با تیر میکشه . حالا چند تا پرنده روی ... پرندههای فضول هم میمونن و همزنگمیزنن فک و فامیل و دوستاشونم بیان ببین چه خبره😂اینسوال در مورد کلاغ کاملا اشتباهه، چون اگه یکیشو بمیره، آسمون از کلاغ سیاه میشه تا خاکش کنن اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2727 پرندههای فضول هم میمونن و همزنگمیزنن فک و فامیل و دوستاشونم بیان ببین چه خبره😂اینسوال در مورد ... آوَرین😂 تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7567 آورین آورین شطرنجم با من بازی میکنه؟ باید خیلی بهش اصرار کنی 😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7567 فدات شم😔💔چوبی شیک تره به نظرم😐💔 آقا هستم🙈🙈🤦🤦 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 19500 باید خیلی بهش اصرار کنی 😂 نه خودم همیشه پایه شطرنجم🥹😂تو چیکار به اصرار و ناز کردن داری نکته تست رو دریاب وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7567 میگم اونی که اسرار داره جوابش درسته واشتباهشو قبول نمیکنهایکیو پاینیی داره کلید اسرار؟🙈😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7567 از من تقلید کردی کلک😂حالا یه سوال مشابه یادم اومد بابای مهسا سه تا دختر داره اسم اولی مریم دومی شیو ... گند زده با این اسم گذاریش، هیچکدوم بههم نمیان😂😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7567 نه خودم همیشه پایه شطرنجم🥹😂تو چیکار به اصرار و ناز کردن داری نکته تست رو دریاب من بیش فعالم، بیشتر حواسم به حاشیهس تا به متن 😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7567 نه خودم همیشه پایه شطرنجم🥹😂تو چیکار به اصرار و ناز کردن داری نکته تست رو دریاب میگن به یارو گفتن اگه حال تهوع بهت دست بده تو چکار میکنی، گفت میخواستی چکار کنم، خب منم بهش دست میدم😂 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
آشپزخانواده عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 6685 هوشم بالا نیست ولی نظری همنمیدم آدم به عقلم شک کنه چیز بدی نگفتم که ...میگم همین ایده ات خوبه خوشم اومد
زرگلشم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1198 آی کیوت کاهش پیدا کرد که😂 چی؟ ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥیܥܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊܠܩߊܔ ܝߊ ߊܥܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ ܥߊܝ̇ߺܩߊܔ ܝߊ ܩیܥܣیܩ! ️حرف زدن اسو نهخـבم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عملمیکنم خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌