2777
2789
عنوان

کاش موقع ثبت نام‌تو نی نی سایت تست آیکیو میگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست آی کیو: ۱۰ تا پرنده روی درخت هستن و بعد یه شکارچی یکیشون رو با تیر میکشه . حالا چند تا پرنده روی ...

پرنده‌های فضول هم میمونن و  هم‌زنگ‌میزنن فک و فامیل و دوستاشونم بیان ببین چه خبره😂

این‌سوال در مورد کلاغ کاملا اشتباهه، چون اگه یکیشو بمیره، آسمون از کلاغ سیاه میشه تا خاکش کنن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

باید خیلی بهش اصرار کنی 😂

نه خودم همیشه پایه شطرنجم🥹😂

تو چیکار به اصرار و ناز کردن داری نکته تست رو دریاب

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

از من تقلید کردی کلک😂حالا یه سوال مشابه یادم اومد بابای مهسا سه تا دختر داره اسم اولی مریم دومی شیو ...

گند زده با این اسم گذاریش، هیچکدوم به‌هم نمیان😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نه خودم همیشه پایه شطرنجم🥹😂تو چیکار به اصرار و ناز کردن داری نکته تست رو دریاب

من بیش فعالم، بیشتر حواسم به حاشیه‌س تا به متن 😂

نه خودم همیشه پایه شطرنجم🥹😂تو چیکار به اصرار و ناز کردن داری نکته تست رو دریاب

میگن به یارو گفتن اگه حال تهوع بهت دست بده تو چکار می‌کنی، گفت میخواستی چکار کنم، خب منم بهش دست میدم😂

آی کیوت کاهش پیدا کرد که😂

چی؟

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌