2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر محبت می کنم کسی نمی بینهنه انتظار تشکر دارم نه انتظار چاپلوسیفقط یه رفتار کوچیک که مفهومش قدر ...

کیا؟ بچه ها ،عروسا ؟نوه ها ؟

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟

کاش مادرشوهر منم تو نی نی سایت بود

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
منم مادرشوهرم😃

خواستم بپرسم عروس دارین؟😂😂😂😂خدایا بی خوابی دیوونم کرده

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

فکر نکنید من مادر شوهر عصا بدستم،یک مادر شوهر ۴۰ ساله هستم

فقط از عروس خانومای گل می خوام اگه محبت نمی کنید حداقل در ظاهر رفتاری نکنید که دل بشکنید

وقتی می زید خونه همسرتون،یه توجه خیلی کوتاه به پدر ومادرش براشون کفایت می کنه

همیشه عروس ها گله می کنند،یه بارم از مادر شوهر بشنوید،عیب داره؟!

هرچه میخواهد دل تنگ بگو   ...بگو عزیزم درد و دل کن سبک بشی

در صورتی که خودم همه رو برای ایشون انجام می دادم...البته براشون ظاهرا هیچچچچچ ارزشی نداشته

مقصر اصلی پسرتونه،اگه احترام شما رو نگه داره و بهتون توجه و محبت کنه عروس خانم هم یاد میگیره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
خواستم بپرسم عروس دارین؟😂😂😂😂خدایا بی خوابی دیوونم کرده

منم جووونم ها عصا به دست نیستم😃پسرم زود ازدواج کرد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸