2777
2789
عنوان

پسرا اونقدرام بد نیستن

247 بازدید | 11 پست

همش میشنوم بری دانشگاه پسرا همش حرفای جنسی میزنن یا میگن پشت همه درا مشغولن و حتما باید در بزنی و صبر کنی چون همه بوس و.... ان....یا حتی دخترا خیلی بد دهنن....والا من چندتا رفیق پسر داشتم امسال...الان یک ساله باهم میخوندیم و راجع کنکور و رفع اشکال و... حرف میزدیم. همه مودبن و ادم حسابی...اینا پس فردا همکلاسی منن دیگه‌‌....یا اصلا خودم دختر خوبیم....از این نظر....حس کنم پسری بی ادبی میکنه یا کلا بد حرف میزنه باهاش ادامه نمیدم.....واقعا اینقدر اوضاع بده تو دانشگاه؟ خصوصا پزشکی؟ اخه همه میگن واقعا ادم میمونه اوضاع انقدر بده؟ تجربه دارین!؟

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

منم‌ با شما موافقم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله البته تاوقتی که فقط همکلاس و همکارن . 

تو روابط عاطفی باید خیلی بدبین و مراقب بود . 

بازم قصد توهین ندارم . ولی عقل ایجاب میکنه تو اینجور مسائل حواستونو جمع کنین . 

ربطی به جنسیت نداره هم دختر هم پسر خوب و بد داره

ولی خب پسرا آمار خلاف و تجاوز و آزار شون بیشتره چون بیشتر از خانم ها تو جامعه هستند کار های ناپسند شون بیشتر دیده میشه و لذا اسمشون توی بد بودن بیشتر دررفته 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری