2777
2789

بخدا خیلی رنگش داغونه ب اونم نمیاد بخدا بعد بهم میگه توزشتی هیچ رژی بهت نمیاد ی رنگ دیگه میخریدم بازم بت نمیومد جلو مامانم گفت الهی بمیرم خاکتوسرم ک هزار بار بم گفت زشت بازم خدامنونمیکشه دیگه خسته شدم اونروزی هم گفت من نشستم ی گوشه گریه کردم  مهمون اومد خونمون گفت چرا چشات خیسه خواهرم بش گفت آخه بش گفتم زشت واس همین گریه میکنه ابروم رفت جلوشون فک نکنید بچه م ۲۰ و خورده ای سنمه تا ی حدی تحمل دارم

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌تونستی بهش نظر ندی . 

کاری به کار هم نداشته باشید 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اهمیت نده

اگه هم دوست داری قشنگ تر باشی یه کم رو خودت کار کن حالت بهت بشه

در کل نظر بقیه نباید این قدر به همت بریزه

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت

خب اون میخواد استفاده کنه شما چرا حرص اش میخوری . خودش انتخاب کرده بذار یه بار یه جا بزنه یکی به روش بیاره چه رنگ بدی خودش متوجه میشه

در ثانی من همیشه زیبایی و زشتی در نگاه آدمهاست. هرمی بهت میگه زشت چون خودش رشته بقیه اینطور نیبینه

خب خواهره دیگه عیبی نداره

اخه بار اولش نیست....خب اونم همچین قیافه ش بی نقص نیست ولی من بب عمرم یبار چیزی بش نگفتم ولی اون تاچیزی میشه این جوری میکنه بعد میبینه گریه میکنم میاد میشینه هزار تا قسم قرآن میخوره ک بخدا زشت نیستی خواستم حرصتودربیارم بخدادیوانه شدم از دستش

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂