یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم/ و اینکه من اصلا مراعات بچه بودنشو نمیکنم زیر زیرکی میزنمش که کسی هم به من گیر نده
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
یکبار جلو جمع و همه بگو عمو جان این چه بچه تربیت کردنی هست ؟ فقط حرف های بد که من خودم تو این سن به زبونم نمیارم میگه
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
من بچه کوچیکه خواهرم اینطوره البته بگه این حرفو جرش میدم ولی درکل بچه لوس و رو مخیه چقد من ازاین بچه بدم نیاد فقط چون خواهرم خیلی دوسش داره رعایت میکنم والا خیلی دوس دارم دوتامحکم بزنم در دهنش بعد جالبیش اینه خیلیم زشته ینی درمقایسه باخاهروبرادرش واقعازشته نمیدونم چرااونقددوسش دارن اه