2777
2789

منم اینجوری ام، نمیدونم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش من بتونم گریه کنم تا حقو بهم بدن 

من چنان زبونی در میارم که طرف میگرخه 

حتی اگه حق باهام باشه هم میونش به اون یکی 

چون میگن این زبون درازه و فلان😂😂

از بچگی همینجوری بودما هرکی یه خراب کاری می‌کرد به من نسبت میدادن در حالی که خیلی بچه ی خوبی بودم و هستم فقط عیبم این بوده که زبونم درازه و حاضر جوابم برا همین هرچی بشه میگن مقصر منم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

خیلی بده اصن💔😕بقیه هم تمسخر بهت نگاه میکنن

ندیدم بقیه چجوری نگاه میکنن.... ولی اینو برای خودم ضعف میدونم واسه همین بدم میاد اینجوری باشم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من بعضی وقت تو دعواها به خاطر عذاب وجدان ناراحت میشم ولی گریم نمیگیره

نه من تو بقیه دعوا ها اینجور نیستم تو دعوایی که طرفش خودمم و طرف مقابلم سرم عربده میکشه بغض میکنم و وقتی یه چیز بد بهم میگه بغضم میترکه💔😕😐

هرچیم فیلمای ثحشی گری و شکنجه و اینا دیدم که خیر سرم یه خورده سفت تر بشم(پیشنهاد مشاور بود) بازم نشد

کاش من بتونم گریه کنم تا حقو بهم بدن من چنان زبونی در میارم که طرف میگرخه حتی اگه حق باهام باشه هم م ...

خیلی ویژگی خوبیه قدرشو بدون😁

من از بچگی همون بچه ساکت و مظلومه بودم که کاریم میکرد مینداختن گردن یکی دیگه💔😂😂😂

ولی تو بزرگی خیلی حس بدیه 

احساس خورد شدن و کوچیک بودن به ادم دست میده 

خیلی دلم میخواد که بتونم کنترل کنم

منم همینجوری بودم و دقیقا یه عده مریض فکر میکنن آدم عمدا گریه میکنه که خودشو به مظلومیت بزنه. کم کم یاد بگیر حتی توی گریه هم حرفتو بزنی. از قبل هم آمادگی بحث رو داشته باش و با خودت کنار بیا که اون لحظه گریه نکنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه من تو بقیه دعوا ها اینجور نیستم تو دعوایی که طرفش خودمم و طرف مقابلم سرم عربده میکشه بغض میکنم و ...

حالا اگه من جان باشم میدونی چیکار میکنم؟؟یکی میخابونم تو صورت طرف که دیگه تا آخر عمرش از این کارا نکنه