2777
2789
عنوان

لطفابگین حق بامنه یا مادرشوهر

2089 بازدید | 72 پست

من چندسال پیش دختر داییمو پاگشاکردم اونم چون بچه اولم که دنیااومد بهش ۱۰۰ تومن هدیه دادبحث۶سال پیشه منم پاگشا خواستم بکنم که ۱۰۰ بهش بدم دیدم شب قبلش مادرشوهرم اومد خونمون دعوا راه انداخت که حق نداری ۱۰۰ بدی ۵۰ بده خلاصه دعوامون شد و خانواده ها وحتی خانواده داییمم فهمیدن و نخواستن بیان ابروریزی شدیدی شد اما هرجوربود راضیشون کردم اومدن من کینه کردم .اومدین بگین بقیشوبگم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز مادرشوهرم دستووور داد گفت بچه برادرزادم اومده دنیا بیا بریم سربزنیم یه ملیون بده .منم گفتم والا نمیام چون اون برادر زادش من بچم ۴ ماهه دنیا اومده نیومده سربزنه به بچم .گفت برادرم که اومده پول داده منم گفتم توهم میری میدی عمه ایی دیگه خلاصه شوهرمو پر کرد هممون دعوامون شد

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....