2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی خو شل بودو ریخت یا همینجوری موقع برش جداشد؟اگ شل بود ک خوب فرم نگرفته بوده و اصطلاحا فرمه کاذب داشته اگرم موقع برش جداشده ک خوده کیکو احتمالا موقع خامه زدن یمقدار باید نمدار میکردی با ابمیوه یا ابو عسل رقیق شده ک خامه بچسبه ب کیکت ک نکردی و جدا شده ازش....

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
ینی چی خو شل بودو ریخت یا همینجوری موقع برش جداشد؟اگ شل بود ک خوب فرم نگرفته بوده و اصطلاحا فرمه کاذ ...

وقتی که برش دادم از وسط کیک خانه زد بیرون  هردو طرف کیکو خیس کنم؟ راستی خامه قنادی باید چند دقیقه هم بزنم؟

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪
وقتی که برش دادم از وسط کیک خانه زد بیرون هردو طرف کیکو خیس کنم؟ راستی خامه قنادی باید چند دقیقه هم ...

اره کیکو باید نمدار کنی ک خامه بچسبه بهش خامرم بیس دقیقه اینا بستگی ب قدرت همزنت داره چشمی نگا کن هروق قله ای شدو خامه پرت شداینور اونور و مات شدو ازبراقی دراومد فرم گرفته زیادم نزن ک سفت میشه

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
اره کیکو باید نمدار کنی ک خامه بچسبه بهش خامرم بیس دقیقه اینا بستگی ب قدرت همزنت داره چشمی نگا کن هر ...

ببخشید چه خامه ای بگیریم راحت فرم بگیره؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کیک رو باشیر مرطوب کن .خامه رو خوب بزن تاسفت بشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
عزیزم من کولاک میخرم هم خوشمزس هم خوب فرم میگیره

مررسی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇