2777
2789

همش کنارم میشنست بدشو میگفت  حتی بش سلامم نمی‌داد

ولی الان بیس چاری زنگ میزنه بش و بش پیام میده برام مهم نیستن هیچکدومشون ولی واقعن حالم از این دختره بهم خورد ...

من رفتارم هیچ تغیری نمیکنه بخاطر موقعیت اجتماعی فرد اگ قبلش خوب بودم بازم خوبم 

اگ بد بودم بازم بدم واقعن نمیفهممش

بعد جواب پیامای منو بزور میده

حتی فق از تلگرام استفاده میکرد

بعد بخاطرش روبیکا ریخته فقط واسه اون ولی وقتی بش گفتم نمیتونم تلگرام بات چت کنم بیا سروش نیومد

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی اخرش هیچی نیش حالا حالاها باید بدوه تا بعد۴۰ سالگی به درامد خوب و جایگاه اجتماعی برسه. این دخت ...

اره دقیقن ولی من باش دوست بودم دختر خوبی بود گاهی حسود بود ولی درکل خوب بود توقع نداشتم اصن ازش

به پسر خالت بگو،بهش بگه"باشه،فاصلتو حفظ کن،قول میدم وقتی مدرکمو گرفتم،حتما یه کپی ازش میگیرم میدم به ...

😂😂😂چه باحال گفتی...

ن من چیکارشون دارم هرکی مسئول زندگی خودشه😂

میدونم،درست میگی،اما من جای پسرخالت بودم،حتماً اینو بهش میگفتم

بعد فک میکنه من حسودیم شده ک اون بااون دختره میگرده😂 درحالی‌که برام مهم نیست فقط رفتار دختره برام تهوع اوره بهتره دخالت نکنم

پزشکی اخرش هیچی نیش حالا حالاها باید بدوه تا بعد۴۰ سالگی به درامد خوب و جایگاه اجتماعی برسه. این دخت ...

ارزش معنوی رشته ای که با جون مردم در ارتباطه فراتر از این حرفاس 

کسی نمیگه که پزشکا برترن اما حق تخریبش رو هم نداری

ارزش معنوی رشته ای که با جون مردم در ارتباطه فراتر از این حرفاس کسی نمیگه که پزشکا برترن اما حق تخری ...

چه کامنت مزخرفی..از کجای حرف من تخریب برداشت کردی؟ من فقط از لحاظ مالی گفتم چون مطمئنا اون دختر به خاطر ارزش معنوی این رشته به پسره نچسپیده😏

چه کامنت مزخرفی..از کجای حرف من تخریب برداشت کردی؟ من فقط از لحاظ مالی گفتم چون مطمئنا اون دختر به خ ...

آره کامنت من مزخرفه تو خوبی...

کاری به اون دختره ندارم من مهمم نیس برام

فکر نمیکنم جایگاه اجتماعی ربطی به پول داشته باشه اما مطرحش کردی

پزشکی  اول تا آخرش مقدسه چون به قول خودت پول چندانی نداره و داری بخاطر جون مردم مایه میزاری از وقت و جوونیت