2777
2789
عنوان

خانمای با سیایت بیایین

62 بازدید | 8 پست

من قبلا چادر میپوشیدم یه مدت با بچه سختم بود نپوشیدم شوهرم چیزی نمیگفت بعد الان مادرشوهرم از بس در گوشش گفته میگه بپوش بعضا با بچه چیزی نمیگه

فقط شما جای من باشید وقتی با نادرشوهرتون جایی میرید تنها بدون شوهرم میپوشید که بعد به شوهرتون چیزی نگه یا نمیپوشید؟

نه خودت باش عزیزم مگه مجبوری نقش بازی کنی؟

ولی اگه محیط کوچیکه و برات دردسر میشه بپوش کنار اونا البته به همسرت هم بگو 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از شوهرم اجازه میگیرم ک بعدا مشکلی پیش نیاد

من با بچه سختمه

خود شوهرم مشکلی نداره اینا میگن مثلا زشته پیش در و همسایه و اینا شوهرمم هوایی میشه منبدون چادر هم حجاب کامل دارم 

نه خودت باش عزیزم مگه مجبوری نقش بازی کنی؟ولی اگه محیط کوچیکه و برات دردسر میشه بپوش کنار اونا البته ...

محیط کوچیک نیس ولی خانواده شوهرم الکی حساسن 

به شوهرمم میگن شوهرمم حساس میشه 

محیط کوچیک نیس ولی خانواده شوهرم الکی حساسن به شوهرمم میگن شوهرمم حساس میشه

پس بیخیال

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من با بچه سختمهخود شوهرم مشکلی نداره اینا میگن مثلا زشته پیش در و همسایه و اینا شوهرمم هوایی میشه من ...

اگه شوهرت مشکلی نداره نپوش. ب شوهرت بگو بچه اذیت میکنه چادرمو میکشه. چادرم میوفته. 

اگه شوهرت مشکلی نداره نپوش. ب شوهرت بگو بچه اذیت میکنه چادرمو میکشه. چادرم میوفته.

شوهرم اولش اصلا مشکلی نداشتولی الان میگم که اونقدر بهش گغتن میگه بپوش ولی حرف زدم گفته با بچه نپوش وقتی بچه نیس بپوش ولی الان میترسم نپوشم مادرشوهرم بعدش باز در گوش شوهرم بخونه شوهرم بگه با بچه هم بپوش

شوهرم اولش اصلا مشکلی نداشتولی الان میگم که اونقدر بهش گغتن میگه بپوش ولی حرف زدم گفته با بچه نپوش و ...

بپوش عزیزم. با شوهرتی نپوش. در کل احتمال اینکه مادرشوهرت به شوهرت بگه هست