2777
2789
عنوان

انرژی مثبت دیشب من 💚

90 بازدید | 12 پست

سلامُ‌درود

مدتیه ک بخاطر یسری مسائل حال روحی خوبی ندارم و این رو هیچکس نمیدونه

گاهی با شوهرم درد و دل میکنم و میگم چقد خستم چقد نگرانم چقد دلهره دارم

دیشب از شبایی بود ک واقعا منِ‌قوی جا زده بود

کارامو کردم و پیام دادم ب شوهرم ک اومدی شامتو بخور من شام خوردم لطفا بیدارم نکن من خوابم.

و اون هم پیاممو دیده بود نوشته بود باشه و من رفتم اتاق خوابیدم درحدی کلافه بودم 

خواب بودم ک دیدم شوهرم در اتاقو باز کرد و چندتا شاخه ‌ل نرگس اورد گزاشت رو پاتختی و اومد کنارم دراز کشید و یکم باهام حرف زد  گلارم بهم داد گلا بطور خیلیی خاصی چیده شده بود و پیش دسته ی گل ی کاغذ ب خط خودش چسبونده بود که نگران نباش من کنارتم :)

درحدی ایننن ب من انرژی مثبت داد ک الله اعلم

بعدشم رفتم از اتاق خواب بیرون و دیدم ک میزو چیده بعد شام هم کیک زده بود اورد و گفت بدون مناسبت کیک زدم دورهم بخوریم اونو تو خونه نخوردیم رفتیم نزدیکترین فضلی سبز خونمون نشستیم و اونجا گل هم برده بودم بخاطر علاقم ب گل نرگس و بوش

و خیلی خیلی حالم خوب شد اینکارا درمون دردای ممن نبود یاحتی جبران کننده نیمی از مشکلاتمم نبود ولی باهمین کار انگار برگشت خوردم ب زندگی انگار امید ب زندگیم ب علی ب خونم شارژ شد

پ.ن :قصدم پز دادن و اینا نبود و میخواستم فقط شاید ی درصد از فضای خیانت و درد و مرض و دعواها و اختلافات دورتون کنم :)

ستاد_انگیزه_دهی_ازدواج#  

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا اینا اصلا پز نیست. فرهنگ سازی هست دقیقا❤️

بله .متاسفانه توی نی نی سایت جاافتاده ک اقا حق نداریم از خنده هامون خوشیامون بگیم و اگ بگیم اگ صدسال بعد تو ی تاپکی از حال بدمون بگیم همش ب سرمون میزنن تو ک خوب بودی تو ک ال بودی تو ک بل بود 

خداروشکر ..دست راست همسرت رو سر همسر من

انشالله ک اونم درست میشه.من خودم‌اصن محبت کردن بلد نیستم کادو زیاد میدم ولی زبونی نمیتونم بگم دوستت دارم دلم برات تنگ شده و ..ولی ایشون دقیقا نقطه مقابل منن

انشالله خدابه دلت آرامش بده ومشکلاتت حل شه خداشوهرتم واست نگه داره عشقتون پایدار

مرسی خوشگلم

انشالله ک اونم درست میشه.من خودم‌اصن محبت کردن بلد نیستم کادو زیاد میدم ولی زبونی نمیتونم بگم دوستت ...

من محبت میکنم همسرم محبت کلامی وفیزیکی داری اکثر اوقات اما ازاینکارای یه هویی بلدنیست ..یا بهش بگم حالم بده میگه منم مث خودتم نمیشه دردل کرد باهاش ..بهشم گفتم دوست دارم کادو بهم بدی یا دلگرمم کنی یا حالم بده درکم کن ولی ن بلدم باشه غرور داره

من محبت میکنم همسرم محبت کلامی وفیزیکی داری اکثر اوقات اما ازاینکارای یه هویی بلدنیست ..یا بهش بگم ح ...

دریت میشه انشالله

انشالله عزیزم خوشبخت باشید همیشه ..برا ارامش زندگی منم دعا کن همسرم خوبه خداروشکر دعا کن یکم مشکلاتم ...

انشالله انشالله