پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم خدا حفظشون کنه طبیعی دوقلو شدن یا دارو؟ماه چندم اقدام باردار شدی
ممنون عزیزم.
من ۱۴ماه تو اقدام بودم.دارو مصرف میکردم و آی یو آی هم شدم.همون ماه.اما دوقلوهای من همسان و تک تخمکی هستن.دکتر گفت ربطی به دارو و آی یو آی نداره.چون زنش داشتم دوقلو شده.چون با دارو هیچ وقت دوقلو همسان نمیشه.
سرحال تر از من نبود تا بعد تشکیل قلب ک اصلا نمیدونستم دوقلوان، اصلا نمیدونستم باردارم بعدشم همه کار ...
طبیعی دوقلو شدن یا دارو خوردی؟
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ممنون عزیزم.من ۱۴ماه تو اقدام بودم.دارو مصرف میکردم و آی یو آی هم شدم.همون ماه.اما دوقلوهای من همسان ...
ای جانم عزیزم😍جنسیتشون معلوم شده؟
من زایمان کردم، استراخت مطلق نبودم ولی خودم تصمیم گزفتم استراحت کنم و کاری نکنم. درد های خفیف واژن و ...
من یک ماهی هست ک ویارم خوب شد شروع کردم به کارهای خونه همش.شستن سرویس بهداشتی و تراس و ظرف شستن و گردگیری و مرتب کردن خونه.الان همش پا درد و کمر درد و زیر شکمم در. میکنه.خیلی میترسم از زایمان زودرس.
من تنبلی تخمدان داشتم رفتم دکتر دارو داد گفت احتمال چند قلویی هست احتمال کیست رحم هم هست.. یادم نیست ...
خدا حفظشون کنه منم تنبلی دارم دکتر بهم لتروزول داده
چندماه دارو خوردی ؟ من خیلی دوقلو دوسدارم😍
ببخشید طبیعی دوقلو باردار شدین؟,منظور ژنتیکی بود یا دکتر میرفتین برای بارداری!؟
من ۱۴ماه تو اقدام بودم.دارو مصرف میکردم و آی یو آی هم شدم.همون ماه.اما دوقلوهای من همسان و تک تخمکی هستن.دکتر گفت ربطی به دارو و آی یو آی نداره.چون ژنش داشتم دوقلو شده.مادربزرگ مادریمم دوقلو داشته.چون با دارو هیچ وقت دوقلو همسان نمیشه.
با این با دارو همون ماه ۴تا فولیکول بالغ و مناسب داشتم.وچندتا هم فولیکول ریز.اما فقط با یک تخمک و خواست خدا شد