2777
2789
عنوان

اطراف تون آدم خوشبخت دید

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش اوایل ازدواج دختر خاله شوهرم خیلی خوشبخت بود یعنی همه اینطور فک میکردن عکسای پروفایل با لباسای ست با همسر و بچه هاش مدل مدل طلا زمین خونه سفر تفریح 

منم تازه عروس بودم و دستمون تنگ بود و کم سن اونم فخرفروشی داشت یکم  گاهیته دلم میگفتم این غمی نداره دیگه 

چتد سال بعدش شوهرشو به خاطر رابطه با ی خانوم تو محل کارش بیرون کردن بنگاهم داشت که ی مدت بعد به جرم کلاهبرداری گرفتنش ی زمینو می‌فروخت به چند نفر مثلا 

خلاصه از عرش رسید فرش 

اونجا بود که فهمیدم واقعا تا تو بطن زندگی کسی نباشی  نمیفهمی چه خبره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آره

نون قلب پاکشو میخوره

انقد که به همه خیر میرسونه و انقد نیتش به همه خوبه، خدا هم طبیعیه که انقد لطف و رحمتشو بهش ببخشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

نمیخوام بگم تو زندگیم مشکل ندارم بلاخره گاهی ناراحتی مشکلات پیش میاد ولی خدارو هزار مرتبه شکر میکنم زندگی خوبی دارم 

حسرت زندگی هیچ کس به دلم نیست۱۰۰۰ در صد از زندگیم خوشحالم و خوشبختم🧿

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

از وقتی شوهرم بهم خیانت کرد دیگه نسبت به زندگی هیچکس خوش بین نیستم هم خودم هم بقیه فک میکردیم چقدر ما خوشبختیم 

ولی الان لحظه ای کنارش حس خوشبختی و آرامش ندارم و کسی نمیدونه ...

بعضی وقتا میگم یعنی خدا میخواد این همه زجری من شبانه روز میکشم را نادیده بگیره 

اگر نه شوهرم چطور میخواد جواب پس بده 

بستگی داره خوشبختی رو چی معنی کمی اگه فقط پول  و رفاه و عدم چالش ک هیچ

اما اگه زندگی رو پراز تجربه و چالش بدونی و یه نفر ک همراهته و تمام تلاششو میکنه تا تو زندگی کم نداشته باشی گاهی پیش میاد تلاشش ی ثمر باشه آپا مهم میس مهم خنده‌ای دونفره تونه سختیهام ک همیشه هستن اما اونم مهم نباشه بگی خودمون پشت سر میزاریم اینجوری خیلی دیدم 

پولدار ناراضی هم دیدم پولدار راصی هم دیدم کلا خوشبختی یکی از فاکتورااش پوله فاکتورهای دیگه ایی هم هست مثله آرامش اعصاب سلامتی صدای خنده خودتو بچه هات و.......خداکنه همه با داشته هاشون خوش باشن خداهم بهشون خوشی بی اندازه بده

از وقتی شوهرم بهم خیانت کرد دیگه نسبت به زندگی هیچکس خوش بین نیستم هم خودم هم بقیه فک میکردیم چقدر م ...

ای وای 

بعد از خیانت معذرت خواهی نکرد؟! 

یا الآنم خیانت میکنع

من همیشه یعنی تو بیست سالگی فکر میکردم هر کی پولدار هست خوشبخته،تو 24سالگی کمرم ناقص شد فکر میکردم سلامتی همون خوشبختیه،بعد بچه‌دار شدن که شلوغن همیشه فکر کردم خوشبختی یعنی داشتن بچه صالح و آروم و باادب،الان سی سالمه خوشبختی رو تو آرامش و اعصاب راحت داشتن میبینم 

تو یه شب با آرامش خوابیدن میبینم سرمو بذارم رو بالش بودن اینکه به چیزی فکر کنم خوابم ببره.یه جمله ای هست میگه کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود