2777
2789

زیرنظرکدوم دکتر انجام دادین وهزینه اش چقدرشد؟؟؟؟بارچندم مثبت شد؟؟؟؟

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

کسی نیست بیاد بگه حالا اصفهان نه جای دیگه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

من اصفهانم اما هنوز میکرو نکردم. ماه قبل آی یو آی انجام دادم که نگرفت .این ماه هم دیگه دکتر نرفتم از بس اعصابم خورد شد. توی مرکز ناباروری  مشتاق انجام میدی دیگه؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصفهانم اما هنوز میکرو نکردم. ماه قبل آی یو آی انجام دادم که نگرفت .این ماه هم دیگه دکتر نرفتم از ...

دکتر کلانتر گفته انجام بدم اما میترسم اراینکه نگیره

سوال منم هست کاش یکی جواب میداد و دقیق میگف هزینه هاشو

من الان ازیکی که انجام داده همه چیا پرسیدم.میگه کلا بادارو وازمایش و ویزیت 5الی 6 تومن.اگه بار اول منفی شد هربار که از جنین فریزری استفاده کنیم 1 تومن باید بدیم

سوال منم هست کاش یکی جواب میداد و دقیق میگف هزینه هاشو

دکتر کلانتر میگفت میکرو خیلی بهتر از روشهای دیگه.درصدش بالاس.اما بازم میترسم هزینه کنم نشه

دکتر کلانتر میگفت میکرو خیلی بهتر از روشهای دیگه.درصدش بالاس.اما بازم میترسم هزینه کنم نشه

درست گفته خیلی بهتره ولی بازم ممکنه نشه و  باید بعدش را سپرد به خدا . 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
واقعا؟ ولی فک میکردم بیشتر از اینا بشه. همین امسال؟

منم فکر کردم رو بیست تومن بشه ولی الان خوبه اگه این مقدار بشه.بستگی به کیفیت تخمک وشرایط رحم داره

درست گفته خیلی بهتره ولی بازم ممکنه نشه و  باید بعدش را سپرد به خدا .

شماها مشکلتون چیه اگه اشکالی نداره بگین.واینکه دکترتون کیه

من تنبلی خفیف دارم یعنی دکتر گف خوب به دارو جواب میدم ولی شوهرم اسپرمش مشکل داره هم تعداد هم حرکت و هم مورفولوژی . دو بار ای یو ای کردم منفی شد . قبلا دکترم مژگان شرافت بود الان صدیقه شجاعیان 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
من تنبلی خفیف دارم یعنی دکتر گف خوب به دارو جواب میدم ولی شوهرم اسپرمش مشکل داره هم تعداد هم حرکت و ...

میکرو واسه کسایی که اسپرم کم وضعیف دارن.منم چندماهه تنبلی پیدا کردم.شوهرمم که هم کم تحرکی و کمبود اسپرم.کلینیک مشتاق میری؟؟اسم این دکترا ندیدم تاحالا

اره عزیزم مشتاق میرم صدیقه شجاعیان تو گروه کلانتر و احمدی هست اسمشم رو دیوار زیر اسم اونا نوشته مطبش ...

حالامیخوای چیکارکنی میکرو میکنی؟؟؟؟من فردا اگه شوهرم باشه میرم کلینیک ببینم نوبت بهم میدن .منشیا خیلی بداخلاقند نوبت زود نمیدن