2777
2789

سلام بچه ها ، دخل و خرجمون نمیخونه قسط و ... داریم.

از طرفی چند ساله ازدواج کردیم و تو فکر بچه دار شدن

برا همینم تو فکر شغل دوم یا یه منبع درامد دیگه ایم

میشه کمک کنید و پیشنهاد بدید.

بنظرتون دوره های جهاد دانشگاهی چطورن؟کدومشون برا شهرستان کاربردی تره؟

یا کلا یه چی که خونگی باشه

مثلا مدرسه میتونم برم رشته م رو میخوان ولی خو اگه باردار بشم بعد نمیشه نرم چون دولتی نیس.

موندیم کلا

خب عزیزم بین کار و بچه دار شدن فعلا باید یکیشو انتخاب کنی هرجا بری سرکار وقتی بچه دار بشی یه مدت نمیتونی کار کنی

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم بین کار و بچه دار شدن فعلا باید یکیشو انتخاب کنی هرجا بری سرکار وقتی بچه دار بشی یه مدت نمی ...

اره درسته ولی مثلا کارای خونگی دست خود آدم

البته میخوام آزمون استخدامی هم بدم رشته م رو آموزش و پرورش میخواد اونجا اگه نتونم برم مرخصی با حقوق میدن

اره درسته ولی مثلا کارای خونگی دست خود آدمالبته میخوام آزمون استخدامی هم بدم رشته م رو آموزش و پرورش ...

بله استخدام اموزش پرورش که خیلی خوبه ولی پروسه ش یکم سخت و طولانیه اگه سنت کمه و برای بچه دار شدن عجله داری اول بچه بیار بعد که دوساله شد برو واسه استخدام

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
بله استخدام اموزش پرورش که خیلی خوبه ولی پروسه ش یکم سخت و طولانیه اگه سنت کمه و برای بچه دار شدن عج ...

اره خوبه، سنم زیاد نیس وقت دارم برا استخدامی، ولی تا جایی سرکار نرم یا یه منبع درامد دیگه نداشته باشیم ، میترسم برا بچه دار شدن چون تو دخل و خرج خودمون موندیم

اره خوبه، سنم زیاد نیس وقت دارم برا استخدامی، ولی تا جایی سرکار نرم یا یه منبع درامد دیگه نداشته باش ...

پس واسه بچه دار شدن عجله نکن سنی نداری واسه بچه و کار هیچکدومش دیر نیست ولی با این شرایط که میگی بهتره اول به یه ثبات مالی برسین بچه خرجش زیاده