2777
2789
عنوان

حس گناه و دلتنگی

106 بازدید | 7 پست

دارم میمیرم به معنای واقعییی    خاستگارم خیلی دوسم داره کاملا اینو میفهمم خیلییییی خیلیییییی.......  تو این ۴ ماه منم وابسته خودش کردهههه پدرم دیدتش میگه یه معصومیتی داره  اما هیچی ندارن بابا نداره ۳ تا داداشن  باباشون یه خونه و زمین گذاشته که خب اونم تقسیم به ۴ میشه دیگه. بابام گفته میتونی ۴۰۰ تومن مثلا مول رهن خونه جور کنی؟؟؟گفته جورش میکنم. معلمه  . ازون طرف من گیر کردم. هم قد منه.  ازون ور میگم ردش کنم از دلتنگی میمیرم کم وابسته نشدم یا نکنه تو آینده کسی این طوری دوسم نداشته باشه؟؟؟؟؟؟انقدر خالصانه؟؟؟از اونور بگم بله با وضع مالیش و قدش چیکار کنم.میگم نکنه از سر وابستگی  تصمیم اشتباه بگیرم؟؟؟ترخدا متاهل ها تجربتون رو بگین    خودمم معلمم ۲۴سالمه  ایشون ۲۷

خوبه هردوتون در آمد دارین

برا من به شخصه هم قد بودن مشکلی نیس

ولی ظاهر مسئله مهمیه کلا اگه واقعا ظاهرشون نمی‌پسندید جای تردید داره 

و اینکه همه اول زندگیشون از کم شروع میکنن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

پول و ثروت میاد عشق و علاقه نه باهم بسازید زندگیو

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۴ ماه از دوریش هیچیت نمیشه 

ببین اگر شوهرت بشه ممکنه یه روز به یکی دیگه حسودیت شه چون شوهرش قدش بلند یا وضعش بهتره 

اگه به جایی رسیدی ک کسی به چشمت نمیاد زنش شو در غیر این صورت ولش کن

با ۴ ماه از دوریش هیچیت نمیشه ببین اگر شوهرت بشه ممکنه یه روز به یکی دیگه حسودیت شه چون شوهرش قدش بل ...

اره همه ایناااااا هستش 

دوراهی که هیچی بین چند راهی گیر کردم       میگم نکنه دیگه کسی اینطوری دوسم داشته باشه؟؟؟خیلی متین و با شخصیته  ولی خب این چیزاروهم داره