2777
2789
عنوان

دو راهی عذاب وجدان

209 بازدید | 24 پست

من  پنج سال با یکی بودم 

بعد دیدم جلو نمیاد گفت خب نمیشه که به پاش بمونم  رابطه کات کردم  تو این کشمکش ها یک خاستگار امد و من گذشتمو گفتم قبول کرد   من قبولش کردم که بتونم اون طرف قبلی فراموش کنم حالا که خبر ب گوش طرف قبلی  رسیده آمده میگه رابطه تموم کن  بیا من میام خاستگاری 

از یکطرف  واقعا حسی به نامزدم ندارم  نه از چهرش خوشم میاد نه هیچی دیگش اما اون منو دوست داره محبت میکنه حتی نمیتونم انگشتر نشون که اوردن دستم کنم فقط عذاب وجدان دارم که  اگر دلش بشکنم خدا پدرمو دربیاره  

از اونطرف هم شبا خواب طرف قبلی میبینم  یا تو خونه همش بغض دارم   یا اینکه در طول روز دلتنگش میشم  همش ب فکرشم 

توروخدا هر کس اگر شرایط منو داشته راهنمایی کنین  کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم

ببین الان دیر نیست اگه الان جدا شی خیلی بهتره که طرفت وابسته بشه بهت 

بهش بگو هنوز تردید دارم اگه میشه یکم بیشتر بهم فرصت فکر کردن بده بعد یواش یواش کات کن 

البته به شرطی که طرف قبلی خودشو ثابت کنه هرچند بهش خیلی نمیشه اعتماد کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دوست پسرت واقعا جدی هست بگو خانوده ها رو در جریان بذاره اگه واقعا مرد عمله اوکی بده وگرنه بهش بگ ...

ابجی نشون اوردن برام ب مامانم بابام گفتم بد بیراه میگن بهم ب جا راهنمایی

راست میگی این نظریه خیلی خوبه

باشه مادر پدرت حق دارن از دستت عصبانی باشن ولی خب اگه به دلت نیست هم شاید بدتر بشه بنطرم یکم تعلیق کن و بگو بهت بیشتر زمان بدن اصلا شاید خودت عاشقش شدی اگر هم نشدی که خب بهتره ازدواج نکنی 

باشه مادر پدرت حق دارن از دستت عصبانی باشن ولی خب اگه به دلت نیست هم شاید بدتر بشه بنطرم یکم تعلیق ک ...

واقعا ابجی ازدواجی که آدم دلش با طرفش  نباشه نمیارزه

یعنی. همین ظهری زنگ زد بهش گفتم ۲ تا وسیله با تو یخچال و مبل گفت گنده گوزی نکن روز اول مامانت گ ...

وای اینکه اصلا بدرد نمیخوره الان اینجور باهات حرف میزنه فردا چکار میخواد کنه این که گفتی نامزدت؟